anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Użytkownik innego konta nadał mi uprawnienia. Gdzie jest zakładka z jego panelem produktowym?

MAMY ROZWIĄZANIE!
web3promagraco
#8 Zapaleniec

Witam, użytkownik innego konta nadał mi uprawnienia do obsługi swojego konta. Gdzie na swoim koncie mogę znaleźć zakładkę, w której będę widział panel produktowy tego sprzedawcy? Pozdrawiam, Michał

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@web3promagraco W zakładce Moje konto, na samym dole znajdziesz "Uprawnienia do kont", a po kliknięciu w dostępny w tej sekcji login, przejdziesz do widoku zakładek, które udostępnił Ci sprzedawca.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:141905457
#2 Obserwator

Witam. Mimo przyznanych uprawnień do konta po nie mogę wystawić ofert. Podczas wystawiania ofert pojawia się komunikat "Nie możesz wystawiać ofert na produkty. Konfiguracja sprzedaży na koncie ....... nie została ukończona. Wyloguj się i przejdź na to konto, aby ją dokończyć." Nadmienię, iż na tym koncie głównym gdzie mają być wystawiane produkty przyznane są uprawnienia menagera dla konta użytkownika. Mimo to użytkownik nie może wystawiac ofert .

oznacz moderatorów
nat_not

@Client:141905457 Konto, z którego tutaj piszesz, nie ma pełnej aktywacji. Jeśli chcesz korzystać z tego konta, by obsługiwać sprzedaż na innym po nadaniu uprawnień, musisz przeprowadzić pełną aktywację.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#2 Obserwator

Czyli muszę podać dane pracownika, numer konta i wykonać przelew w celu aktywacji? Bez sensu. Przecież nie mogę do tego zmusić pracownika?!?!?! Poza tym w informacji jest mowa, że konfiguracja na koncie głównym nie została ukończona wiec tu nie chodzi o konto Client:141905457 i to ze nie ma pełnej aktywacji. 

oznacz moderatorów
nat_not

@Client:141905457 Nie podałeś w pierwszym wpisie loginu konta, o które chodzi. Jeśli problem nie dotyczy konta, z którego tutaj piszesz, dokończ konfigurację na koncie, którego login pojawia się w komunikacie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#2 Obserwator

A czy w ogóle jest możliwość wystawiania ofert z konta Client:..... na głównym koncie firmowym? Właśnie na czacie otrzymałem informację, że wystawiać oferty można tylko z głownego konta, a z kont uprawnionych można tylko zarządzać. 

oznacz moderatorów
nat_not

@Client:141905457 Obsługa ofert obejmuje dostęp do narzędzi w zakładkach: Mój asortyment, Wystaw ofertę. To osoba nadająca uprawnienia decyduje które z nich przyzna innym kontom. W tym artykule znajdziesz wszystkie informacje.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#2 Obserwator

Wszytko to mam przeczytane. Utworzone konto z którego pisze czyli Client:141905457. Na koncie głównym mam przyznane dla tego konta Client:141905457 uprawnienia menagera czyli te najwyższe. Mimo to jak chcę wystawić produkt na koncie głównym z konta Client:141905457 to pojawia się komunikat "Nie możesz wystawiać ofert na produkty. Konfiguracja sprzedaży na koncie "głównym" nie została ukończona. Wyloguj się i przejdź na to konto, aby ją dokończyć". Nikt mi nie jest w stanie mi pomóc. Łączę się już z 3 konsultantem na czacie i każdy pisze co innego. Dostałem też informacje, że nie mogę wystawiać ofert z innego konta na "głównym", tylko bezpośrednio z niego, a poprzez konto Client;.... moge tylko tymi ofertami zarządzać

oznacz moderatorów
nat_not

@Client:141905457 Jaki jest login Twojego głównego konta?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów