Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Dlaczego dostałam 20 punktów ujemnych za późną odpowiedz na wiadomość lub dyskusję, jak nie widzę żadnych wiadomości ani też otwartej dyskusji?
pozdrawiam
olislo_sklep
Więcej niż na minusie, ale i tak niestety "te dzisiejsze" wpłynęły na moją sprzedaż 🙁
@olsilo_sklep Jak dasz radę to sobie przeczytaj: https://help.allegro.com/sell/pl/c/panel-i-miary-jakosci-sprzedazy
Dziękuję
Witam. Wydaje mi się że to jest trochę bardziej skomplikowane niż liczenie "dziś w stosunku do wczoraj". Allegro bierze w statystykach wszystkie działania z 30 dni wstecz, a to oznacza że na zmianę sumy punków ma wpływ para dat: "z dziś w stosunku do wczoraj", oraz "z 30 dni wstecz w stosunku do 31 dni wstecz". Jeśli dziś nie zaszło nic, co by miało wpływ na punktację, to zapewne zdarzyło się to miesiąc temu. Pozdrawiam. Marek.
@MOJEGRATY5 no to jesteś jednym z nie wielu który cokolwiek z tego rozumie 😉
Dziękuję za odpowiedź. Czyli wychodzi na to, że dziś była ta granica w miesiącach, mimo, że mam zaznaczone porównanie do dnia poprzedniego to i tak biorą działania z 30 dni. Jestem nowym sprzedawcą i próbuję to wszystko zrozumieć. Czuję się oceniana negatywnie za rzeczy, których nie robię i nie mam na nie wpływu.
@olsilo_sklep spokojnie, musisz się przyzwyczaić do standardów Allegro i ich sposobów oceniania, ale nie tylko do tego, jest tu jeszcze wiele"dziwnych' rzeczy😁
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam 🙂