Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę znaleźć swojej umowy z inpost w allegro. nie działają linki które wszędzie można znaleźć. Nie wiem czy dobrze się rozliczam bo bardzo dużą fakture dostałam od inpostu a dopiero zaczynam przygodę z allegro i inpost.
@Okazje_online_PS sprawdź tu
Czy nie masz źle zaznaczone 😞
Dla umowy z InPost zaznacz okienko Używaj oferty dla sprzedawców Allegro, jeśli chcesz rozliczać się z przewoźnikiem na wynegocjowanych przez nas warunkach
@Okazje_online_PS zdjęć nie widać za świeże konto masz, napisz to co chcesz przekazać obrazkiem ?
A masz umowę z inpostem ? nadajesz tylko na allegro czy także w sklepie internetowym ?
Mam umowę z inpostem z którym nie moge się dogadać w sumie czemu taka kwota bo za dwie przesyłki wyszło koło 100 zł a tylko jedna wysłana została za 9,99 reszta za około 20 zł wychodziła...Coś źle zaznaczone mam albo nie wiem.
A zdjęcie pokazuje, że wyświetla mi się "ups, nic to nie ma" ale już znalazłam po poszukiwaniach 🙂 także dziękuje 🙂
I znasz odpowiedź?
Na pytanie skąd taka kwota - nie, ale wiem, że na początku źle wysyłałam paczki ale no nadal nie rozumiem, jedna paczka została prawidłowo na początku wysłana a reszta nie - no zobaczymy jak to będzie w przyszłym miesiącu.
" Umowy własne "Ten link nie działa, proszę o aktualizację.