anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Umowy własne gdzie szukać

Okazje_online_PS
#8 Zapaleniec#

Nie mogę znaleźć swojej umowy z inpost w allegro. nie działają linki które wszędzie można znaleźć. Nie wiem czy dobrze się rozliczam bo bardzo dużą fakture dostałam od inpostu a dopiero zaczynam przygodę z allegro i inpost.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg#

@Okazje_online_PS  sprawdź tu 

Umowy własne

Czy nie masz źle zaznaczone 😞

Dla umowy z InPost zaznacz okienko Używaj oferty dla sprzedawców Allegro, jeśli chcesz rozliczać się z przewoźnikiem na wynegocjowanych przez nas warunkach

kostas11_0-1686051240207.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Okazje_online_PS
#8 Zapaleniec#

Bez tytułu.jpg

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Okazje_online_PS zdjęć nie widać za świeże konto masz, napisz to co chcesz przekazać obrazkiem ?

A masz umowę z inpostem ? nadajesz tylko na allegro czy także w sklepie internetowym ? 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Okazje_online_PS
#8 Zapaleniec#

Mam umowę z inpostem z którym nie moge się dogadać w sumie czemu taka kwota bo za dwie przesyłki wyszło koło 100 zł a tylko jedna wysłana została za 9,99 reszta za około 20 zł wychodziła...Coś źle zaznaczone mam albo nie wiem. 

A zdjęcie pokazuje, że wyświetla mi się "ups, nic to nie ma" ale już znalazłam po poszukiwaniach 🙂 także dziękuje 🙂 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

I znasz odpowiedź?

oznacz moderatorów

Okazje_online_PS
#8 Zapaleniec#

Na pytanie skąd taka kwota - nie, ale wiem, że na początku źle wysyłałam paczki ale no nadal nie rozumiem, jedna paczka została prawidłowo na początku wysłana a reszta nie - no zobaczymy jak to będzie w przyszłym miesiącu. 

oznacz moderatorów

prezencikowocomp
#1 Nowicjusz#

" Umowy własne "Ten link nie działa, proszę o aktualizację.

oznacz moderatorów