Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak można usunąć komentarz konkurencji ? Brak jakiegokolwiek kontaku z osobą, unika kontaktu, telefonicznego jak i mailowego, odbiera dopiero jak dzwonię z innego numeru, rozmowy mam nagrane, połączeń jak i wiadomości wysłałem setki, zero odzewu przez tydzień.
@MarianoISmurf Skad wiesz, ze konkurencja? Komentarz wystawiony po zapłacie, czy bez zapłaty i odebrania przedmiotu?
napisz coś wiecej to może pomożemy .
produkt jest wirtualny więc dostawa dostawa w 5 min, dodatkowo negatyw bez żadnego kontaktu ze mną, pieniądze zwróciłem zanim próbowałem się skontaktować z kupującym,
Ponieważ nic się nie zgadza, adres jest ustawiony w lesie, numer telefonu jest inny przy "kup teraz" inny przy "nowa wpłata" do tego mój numer został już zablokowany.
MarianoISmurf napisz czy transakcja oplacona ? jaka treść komentarza ?
"Ban po dwóch dniach szkoda mojego czasu 😞 " szansa na bana wynosi w ciągu 5 dni robienia konta, do tego konto przed sprzedażą leżało ponad 2 miesiące. Już nawet nie wnikam czy konto zostało zablokowane, ale nie mogę nawet tego sprawdzić, bo z klientem nie ma kontaktu, podkreślę, że pieniądze zwróciłem przez payu tego samego dnia co został wystawiony komentarz.
@MarianoISmurf W sprawie usunięcia komentarza pisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=51b99f53-f844-4aca-ae85-35363ce7a272&subjectId=0047464a-5...
allegro - pomoc- problemy transakcyjne . Opisz sytuację , ale komentarza bez treści raczej nie usuną , jednak warto spróbować .
Chcąc zachować bardzo dobrą opinię trzeba dużo zainwestować nerwów. Niektórzy szukają przyczyny wystawienia "na siłę". Ostatnio dostałem negatywną opinię bez komentarza a po kontakcie z klientem telefonicznym, gdy powiedziałem skąd dzwonię się rozłączył i potem odpisał poprzez Centrum Wiadomości, że nie zgadza się przedmiot, ponieważ nie ma wyłącznika. Zakup był dużo wcześniej i pod tym samym numerem aukcji był ten sam produkt innego producenta. Zakupił za 24,99zł z wyłącznikiem w aktualnej aukcji było 29,99zł czyli drożej. Na nic się zdały tłumaczenia, musiałem zwrócić połowę wartości i komentarz unieważnił. Niestety kupujący mają zbyt duży wpływ na sprzedającego zwłaszcza jeżeli komuś zależy na pozytywnej opinii.
ja to rozumiem, kwotę zwróciłem, klient może zatrzymać konto nawet jestem wstanie dać drugie, ale to zagranie patologiczne. Kiedy mój numer jest blokowany przez kupującego.
Proponuję się przyzwyczaić, ponieważ czeka Ciebie jeszcze duużo patologii 🙂