Mam Pytanie. Dlaczego za ogłoszenie dotyczące - Wzmacniacz sygnału GSM 4G 3G dla telefonów komórkowych dostałem - Informacje o Rażącym Naruszeniu regulaminu - produkt nie legalny. Przecież ten produkt występuje u innych sprzedawców i niczym się nie różnił od innych ogłoszeń ? Nie mogę znaleźć informacji o tym że jest zakaz sprzedaży Wzmacniaczy sygnałów GSP
@mat84kacz zgodnie z informacją z tego artykułu.
Aby wystawić ofertę w kategorii Anteny i wzmacniacze, musisz umieścić w jej opisie następującą treść:
„Samodzielny montaż oraz używanie wzmacniaczy GSM/UMTS/LTE zwanych również repeaterami przez osoby nieuprawnione jest prawnie zabronione. Prawo do instalacji tego typu urządzeń posiadają wyłącznie operatorzy sieci komórkowych. Niezastosowanie się do powyższego może zostać uznane, jako czyn podlegający grzywnie, a w przypadku działania w sposób uporczywy, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do lat 2".
W Twojej ofercie nie było tej informacji.
No Nie było.. bo nigdzie takiej informacji nie znalazłem niestety.
z 2 strony wystawiane ogłoszenie z automatu allegro;/ więc też nie myślałem że wystawienie automatyczne może zawierać taki błąd.. Więc takiego szablonu nie powinno być przy auto wstawianiu.. nie wiedza boli:/ ale dostałem - 150 pkt w jakości za to - ;/ Dziękuję za Informację