Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
wczoraj po edycji 4 z 5 aukcji zauważyłem że wpadły one do zakończonych, z powodu niepoprawnej treści aukcji. Po ich wznowieniu wyzerował się licznik obserwowań, ale wyświetlenia zostały. Obserwowania przy piątej aukcji zostały dzieki dostosowaniu treści aukcji przed zapisaniem.
Dlaczego obserwowania zostały wyzerowane?
@RobertRum Cześć. 🙂 O które oferty chodzi? Podaj mi proszę ich numery.
Oferty wyzerowane: 12913883732, 12913861621, 12913834991, 12909654415
I ta która została: 12850421871
@RobertRum Sprawdzimy tę sytuację i wrócimy do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostaniemy szczegóły w tym temacie.
@RobertRum Czy mógłbyś doprecyzować co dokładnie masz na myśli jeśli chodzi o zdanie: "Obserwowania przy piątej aukcji zostały dzięki dostosowaniu treści aukcji przed zapisaniem."?
Otworzyłem sobie wszystkie 5 ofert do edycji, edytowałem opis i zapisywałem, po czwartej zauważyłem że aukcje wpadają do zakończonych po zapisaniu, bo w treści miałem coś z stylu "napisz do nas" i wyskakiwał błąd (nie można wznowić aukcji). Po zmianie tego fragmentu aukcje się wznowiły ale już bez obserwowań. Natomiast piąta aukcja nie wpadła do zakończonych bo poprawiłem treść przed jej zapisaniem i błąd się nie pokazał
@RobertRum Dziękuję, sprawdziliśmy oferty, które wskazałeś i cztery z nich usunęliśmy za łamanie regulaminu, a ostatnia została zakończona. W przypadku tych czterech, wznowiłeś je, ale w takich ofertach nie wyświetlamy liczby obserwujących. Natomiast jeśli chodzi o tę ostatnią, również ją wznowiłeś i tam pokazujemy liczbę obserwujących prawidłowo. Nie ma tutaj błędu, bo taki mamy mechanizm działania. Jeśli w ofercie jest błędny opis, usuwamy ją, a Ty aby ją wznowić musisz ją edytować. Tutaj jednak muszę zaznaczyć, że w takiej sytuacji nie ma możliwości abyśmy przywrócili statystyki obserwujących.