anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięte obserwowania po edycji aukcji

RobertRum
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

wczoraj po edycji 4 z 5 aukcji zauważyłem że wpadły one do zakończonych, z powodu niepoprawnej treści aukcji. Po ich wznowieniu wyzerował się licznik obserwowań, ale wyświetlenia zostały. Obserwowania przy piątej aukcji zostały dzieki dostosowaniu treści aukcji przed zapisaniem.

Dlaczego obserwowania zostały wyzerowane?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@RobertRum Cześć. 🙂 O które oferty chodzi? Podaj mi proszę ich numery. 

oznacz moderatorów

RobertRum
#7 Wielbiciel#

Oferty wyzerowane: 12913883732, 12913861621, 12913834991, 12909654415

I ta która została: 12850421871

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@RobertRum Sprawdzimy tę sytuację i wrócimy do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostaniemy szczegóły w tym temacie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@RobertRum Czy mógłbyś doprecyzować co dokładnie masz na myśli jeśli chodzi o zdanie: "Obserwowania przy piątej aukcji zostały dzięki dostosowaniu treści aukcji przed zapisaniem."

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RobertRum
#7 Wielbiciel#

Otworzyłem sobie wszystkie 5 ofert do edycji, edytowałem opis i zapisywałem, po czwartej zauważyłem że aukcje wpadają do zakończonych po zapisaniu, bo w treści miałem coś z stylu "napisz do nas" i wyskakiwał błąd (nie można wznowić aukcji). Po zmianie tego fragmentu aukcje się wznowiły ale już bez obserwowań. Natomiast piąta aukcja nie wpadła do zakończonych bo poprawiłem treść przed jej zapisaniem i błąd się nie pokazał

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@RobertRum Dziękuję, sprawdziliśmy oferty, które wskazałeś i cztery z nich usunęliśmy za łamanie regulaminu, a ostatnia została zakończona. W przypadku tych czterech, wznowiłeś je, ale w takich ofertach nie wyświetlamy liczby obserwujących. Natomiast jeśli chodzi o tę ostatnią, również ją wznowiłeś i tam pokazujemy liczbę obserwujących prawidłowo. Nie ma tutaj  błędu, bo taki mamy mechanizm działania. Jeśli w ofercie jest błędny opis, usuwamy ją, a Ty aby ją wznowić musisz ją edytować.  Tutaj jednak muszę zaznaczyć, że w takiej sytuacji nie ma możliwości abyśmy przywrócili statystyki obserwujących. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów