Usuniete oferty. Witam duzo moich ofert zostalo usunietych nie rozumiem z jakiego powodu allegro twierdzi ze mam dubla takiej oferty ale ja wciaz nie rozumiem bo to nie jest zgodne z prawda wedlug mnie to nie sa duble tylko kolejne warianty tej samej czesci.
przykład MASKA POKRYWA STALOWA JEEP RENEGADE BU 09.14R- LAKIER 876 id 18780840552 maske do tego auta w tym kolorze lakieru mam tylko raz wystawiona. jak mam wystawiac te oferty zeby system je widzial jako rozne?
przyklad numer dwa i try
MASKA POKRYWA ALUMINIOWA JEEP COMPASS MP II 2 06.17R- LAKIER PW3 nr: 18780617942 2650,00 zł 1000 wizyty: 1 sprzedane: 0 obserwujący: 0 allegro.pl allegro.cz allegro.sk allegro.hu szczegóły zakończona popraw błędy Połączono
MASKA POKRYWA STALOWA JEEP COMPASS MP II 2 06.17R- LAKIER PXR nr: 18780597569
Moje produkty sa z kategorii motoryzacja mam przykladowo 5 lamp takich samych ale roznych producentów depo ulo magneti mareli tyc. jak mam to wystawiac by to bylo widziane jako rozne produkty? przeciez one maja takie same parametry oprocz producenta
. chcialem jeszcze zapytac o pole numer katalogowy w moich ofertach z jakiegos powodu zostal skrocony wszedize do 25 znakow??????????????????
czy nie powoduje to wieksze laczenie sie ofert w te same produkty przyklad w ofercie 18780617942 pole numer katalgowy czesci jego zawartosc to MASKA POKRYWA ALUMINIOWA kiedys bylo to allegro automatycznie skrocilo zawartosc pola tak mam w wielu ofertach MASKA POKRYWA ALUMINIOWA JEEP COMPASS MP II 2 06.17R- LAKIER PW3
System rozpoznaje oferty jako duplikaty, gdy mają bardzo podobne parametry i opisy. Aby system traktował je jako różne produkty, proszę, aby każda oferta miała wyraźnie zaznaczone różnice, np. w nazwie, opisie i numerze katalogowym, szczególnie jeśli różnią się producentem.
Proszę, abyś w nazwie i opisie oferty uwzględnił wszystkie istotne cechy, takie jak materiał, kolor lakieru oraz producent. To pozwoli systemowi rozróżnić warianty i nie łączyć ich jako duplikaty.
Co do pola numer katalogowy, jest ono ograniczone do 25 znaków, aby zachować przejrzystość i spójność danych. Proszę, abyś w tym polu umieszczał najważniejsze informacje identyfikujące produkt, np. numer producenta lub unikalny kod.
Dzięki szkoda poniewaz ograniczenie pola do 25 znaków popsuło moja bazę danych czy da się to naprawić mam 100 tys ofert
ok dziekuje obawiam sie ze moja praca pojdzie gdzies. . .
bo jak wystawialem blotnik to pisalem tak
Blotnik lewy MODEL AUTA lakier Z40R
i ten sam tytul wklejalem do numeru katalogowego, nie wiem czy to jest zgodne z allegro ale zauwazylem ze jesli do kazdego blotnika w kolorze wklejal bym numer katalogowy to usuwali by mi aukcje
czy moglbym prosic o analize czemu te aukcje zostaly usuniete allegro twierdzi ze juz mam takie wystawione. to nie prawda w konkretnym kolorze mam tylko raz miniaturki sa inne i lakier w tytule jest inny podaje id, tu wlasnie nie potrafie w praktyce zastosowac porad ktore zostaly podane w tym watku.
18780597569
18780617942