Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Chciałbym zapytać czy jeżeli allegro naliczy mi zebym wyslal towar w 3 przesyłkach a wyslę go w 2 to wpływa to jakoś na ocene jakości wysyłki?
nie po prostu ci nie policzą za 3 przesyłkę 🙂 (allegro nalicza za przesyłki dopiero wtedy jeśli zostaną doręczone) Tak to działa w kwestii smart, jeśli chodzi o płatność klienta za przesyłkę to się nie orientuje
Chodzi mi o to czy jeżeli sprzedam 3 różne rzeczy np farba, kołek, pędzel to allegro pokazuje 3 przesyłki. Jeżeli ja to wyślę w jednej bo się zmieści i zrobię 1 etykietolist to wysyłka w terminie i szybka wysyłka będzie obowiązywać za tą moją jedną czy muszę zrobić 3 etykietolisty by to się zgadzało?
@krainakolorow_pl możesz w jednej , ale jak klient opłacił 3 to może się pultać ,jak smark śmiało wal w 1 , nic się nie stanie .
Możesz tak wysłać ale po uzgodnieniu z kupującym. jak On opłacił to samowolnie nie rób tego, a nawet jak Smart to możliwe ze tak sobie "wymyślił", więc najpierw kontakt z kupującym.
@krainakolorow_pl jeśli jest to przesyłka opłacona przez klienta to dla spokojności wyślij w 3 , jak w ramach smark to rób jak uważasz , klient nie płacił za przesyłkę ,nie jego sprawa . W jakości się to nie liczy .