Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu wczorajszym wystawiłam przedmiot (pierwszy raz) na sprzedaż od razu znalazł się kupiec w dniu dzisiejszym kupujący ma zapłacić za towar. Ja w dniu wczorajszym zarobiłam przelew weryfikacyjny na kwot 1.01zł. Moje pytanie jest takie czy kupujący będzie mógł zapłacić za towar czy jest to dopiero możliwe po zweryfikowaniu mojego konta i kiedy ja będę mogła wypłacić pieniądze?
@dzastin1989 klient oczywiście zapłaci , środki wpłyną na konto AF , ale będziesz mógł je wypłacić po pozytywnie zakończonej weryfikacji .
Kupujący może zapłacić i jak zapłaci to środki trafią tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2022-09-27&dateTo=2022-... czekają na aktywację twojego konta i wówczas sobie je wypłacisz, a kupującemu wyślij towar zaraz jak będą środki na koncie Allegro, stąd już nie znikną.
Rozumiem tylko jak czytałam te różne wpisy to ta weryfikacja straszne długo trwa i nie zawsze jest pozytywna. wiec jaką mam pewność że do mnie dotrą?
@dzastin1989 środki nie zginą , będą na Twoim indywidualnym koncie AF , pozytywnie zweryfikujesz konto do wypłat to wypłacisz .
Nawet jak pozytywnie nie zweryfikujesz możesz je wypłacić przekazem pocztowym.
@dzastin1989 Cześć 🙂 Weryfikacja u Operatora PayU trwa do 3 dni roboczych, Przelewy24 do 5 dni roboczych.
W większości przypadków (jeśli dane się zgadzają) weryfikacja przebiega szybko i bez żadnych problemów. 🙂
Rozumiem a co oznacza zwrot przelewu 1.01zl na moje konto bankowe ? Czy to oznacza że weryfikacja jest negatywna?
@dzastin1989 nic nie oznacza , z kwotą 1,01 dostarczane są jednocześnie Twoje dane z banku , podlega ona oczywiście zwrotowi
Na moim koncie cały czas trwa weryfikacja i przelew 24 i PayU . Ja wykonałam tylko jeden przelew za pomocą przelew24 tak jest w moim banku czy mam wykonać jeszcze jeden przelew przez PayU??? Sprzedałam przedmiot i w żaden sposób nie mogę wypłacić pieniążków. Czy jest jakiś kontakt z allegro abym mogła dowiedziec się kiedy mam szanse na odebranie swoich pieniędzy bo to wszystko jakoś długo trwa.