Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Chce aktywowac konto ale napotkalem problem. Kiedy chce wyslac z mojego zagranicznego konta kwote 1,01zł to niestety nie moge poniewaz bank wymaga minimum 1 euro a jesli wysle 1 euro po przeliczniku bedzie to wiecej niz 1,01zł
Na stronie jest informacja ze kwota musi byc identyczna czyli 1,01zł poniewaz inna bedzie odrzucona
Jak to obejsc
@Larchill Nie obchodzić, zapłącić 1 eur. Kwota przelewu nie jest ważna, powinna być najmniejsza dopuszczalna kwota, przelew jest po to żeby bank przesłał dane osobowe płatnika przelewu czyli twoje. Allegro lub PayU sprawdza zgodnośc danych osobowych a kwotę 1eu czy 1,01zł natychmiast odsyła.
Ok woec wysylam 1 euro. Chociaz jest informacja ze nie mozna. Dam znac czy przeszlo
Napotkalem kolejny problem.
Na liscie przelewow jakie wychodza z banku nie ma wyswietlonych moich danych personalnych po ktorym Allegro moglby potwierdzic ze konto jest moje.
Procz tego ze nie ma widocznych moich danych personalnych to nie wpisalem tytulu przelewu z tymi numerami i trescia bo takiego pola bank nie udostepnia jak tytul przelewu.
Wyslalem przelew 5zł z adresem banku numerem SWIFT i numerem konta.
Bedzie to aktywowane bez tytulu przelewu?
Czy będzie aktywowane przekonasz się po kilku dniach. Ważne żeby rachunek dotyczył twojego konta, dane osobowe jakie wpisałeś w koncie Allegro muszą być identyczne z danymi konta bankowego.
Tytuł przelewu nie ma znaczenia, może go nie być.
Nie jestem specjalistą bankowym ale wydaje mi się że przy przelewie zagranicznym powinien być nie Swift lecz numer IBAN
Poczytaj sobie o problemach innych użytkowników z kontem Revolut... - tutaj