Weryfikacja konta w allegro wspólne konto

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam mam konto na allegro od 11 lat ostatnio sprzedałem telefon na allegro było to tydzien temu
Problem polega na tym że chciałem zmienić konto (mam wspólne konto z matka) weryfikacja wdg mnie trwa zbyt długo... minęło już więcej niż 5 dni... robiłem wszystko, przelewy do payu (po kilka razy nawet zwrócono mi te złotówki) do przelewy24, nawet wysłałem zdjęcia dowodu a konto dalej nie jest aktywne i nie moge wypłacić pieniążków na zbliżający sie urlop co może być przyczyna?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@beerisback najlepiej napisz tu https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
Κώστας
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@beerisback Czy przypadkiem dane osobowe konta bankowego nie różnią się od danych osobowych konta allegro?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
rożnia sie bo nie mam konta bankowego tylko konto matki na które chce przelac pieniadze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@beerisback No i właśnie tu jest pies pogrzebany - dane na koncie bankowym, które podpinasz do allegro finanse, muszą być takie same jak te, na które zarejestrowane jest konto na allegro.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
no dobra zaloze swoje konto ale nie moge go podac bo i tak mam weryfikacje aktualnego i nie ma zadnej opcji tego zmienic...co robic?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Napisz na czacie aby Ci zakończyli weryfikację, ponieważ podałeś niewłaściwy rachunek do wypłat i teraz chcesz podać odpowiedni; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb