anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja się w Przelewy24

Mario1512u
#7 Wielbiciel#

Od miesiąca nie jestem w stanie zweryfikować się w Przelewy24. Otrzymałem wiele odpowiedzi od Allegro, ostatnia była, że problem jest po stronie Allegro. Trwa modernizacja\reperacja\zmiana operatora\techniczne problemy itd....... (Tyle było wersji, że nie wiem na którą się powołać)

Komunikat przy Przelewy24 "Usługa chwilowo niedostępna"

Czy ktoś z was ma to samo czy wam się udało bez problemów w ostatnim miesiącu?, bo trudno jest uwierzyć, że od wszyscy nowych sprzedawców kupujący są pozbawieni możliwości płacenia metodą Allegro pay!

Płacenie Allegro pay jest możliwe tylko po weryfikacji w Przelewy24 nie wystarczy PayU. (Dla nie zorientowanych)

Czy moderator mi potwierdzi, że problem jest po stronie Allegro a nie ja zostałem po prostu zlekceważony a problem leży gdzie indziej?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Mario1512u Problem jest po naszej stronie, pracujemy nad wdrożeniem poprawki. Przepraszamy, że tyle to trwa. 

Obecnie żadne środki nie trafią na Twoje saldo Przelewy24, zatem nie będzie problemu z ich wypłatą. Rozumiem, że zależy Ci na udostępnieniu metody Allegro Pay w swoich ofertach, ale muszę Cię prosić o cierpliwość. 

oznacz moderatorów

Mario1512u
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź.

Skoro nie byłem nigdy zweryfikowany w Przelewy24 to na pewno nie trafiają tam żadne pieniądze. 🙂 Problem w tym, że mam wielu chętnych po likwidacji biur na zakup komputerów na części od dawnych moich klientów. Co drugi pyta o możliwość zakupu na Allegro płacąc Allegro Pay. Nie wystawiam niczego czekając na tą opcję. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Skoro nie byłem nigdy zweryfikowany w Przelewy24 to na pewno nie trafiają tam żadne pieniądze  To tak nie działa to nie Ty wybierasz czy kupujacy płaci PayU czy P24.

oznacz moderatorów

Mario1512u
#7 Wielbiciel#

To może wyjaśnij mi, po co jest weryfikacja w Przelwey24? Bo skoro oni po weryfikacji dopiero uruchamiają mi możliwość korzystania ze swoich usług, to chyba to jednak tak działa. A tak przy okazji. Dlaczego musisz być zweryfikowany w Przelewy24 (Nie wystarczy PayU) by klient mógł zapłacić z "Allegro pay" jak kupuje u ciebie??

oznacz moderatorów