Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jestem w stanie jakkolwiek wyplacic pieniadze z allegro, w momencie gdy imie i nazwisko na koncie allegro nalezy do mojej znajomej osoby, a numer konta moj, dowod tozsamosci tez moj, i przelew z mojego banku? Zakladalam to konto dawno temu, nie wiem czy da sie zmienic dane konta allegro 😕
Nie przejdzie. Twoje dane na rachunku bankowym muszą być takie same, jak te w ustawieniach konta Allegro.
niech znajoma wypłaci na swoje.😁
jak mogę to rozwiązać, czy te pieniądze zostaną ''zamrożone'' i nie będę mogła ich w ogóle zdobyć?
Jeżeli jest do 800zl to wypłacisz raz w m-cu przelewem.
to moja prawie macocha, zakladylysmy kiedys razem gdy potrzebowalam cos kupic a nie miala wtedy swojego konta bankowego - jednak ona ma swoje konto juz na allegro i tam ma swoje dane podane, swoj nr konta bankowego wiec mysle ze nie mozna podac na dwoch kontach tych samych danych
A dlaczego nie można?
mama mi mowila ze nie da sie miec na dwoch roznych kontach, tych samych nr bankowych, danych, chyba ze sie mylila
Można mieć wiele kont na Allegro, tylko musi mieć inny mail każde konto, ale nie słyszałem żeby nie mogły mieć tego samego konta bankowego.🤔
czyli jezeli imie i nazwisko jest mamy, ale mail juz jest moj, to moge dac jej dane do wyplaty?
Każde konto allegro musi mieć inny mail. Ale lepiej załóż sobie swoje konto Allegro.
Pamiętaj, że odbiorcą wypłat może być tylko i wyłącznie osoba lub firma, na którą zostało zarejestrowane konto Allegro.
mam plan po prostu usunąć te konto i założyc nowe juz na moje wszystkie dane, tylko zdazylam juz sprzedac cos i nie wiem czy moge zrobic cokolwiek zeby dostac pieniadze za to, czy mozliwy jest chociaz przekaz pocztowy w tej sytuacji?
@julajestem Cześć. Możesz wypłacić środki przekazem pocztowym, tutaj znajdziesz szczegółową instrukcję: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...
Zachęcam Cię do założenia własnego konta na Allegro z Twoimi danymi 🙂