Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam źle wysłałam paczuszkę do kupującego który kupił u mnie telefon zamiast przez allegro to ja na własny koszt w aplikacji InPost.na allegro wyświetla się cały czas nadaj wyślij paczuszkę pisałam do pana kupującego dostał powiadomienie iż paczka została wysłana potwierdza mam konwersacje calą i potwierdzenie z inPost dzisiaj ma ją odebrać wszystkie dane się zgadzały.jak dostanę pieniądze za paczuszkę ktorą wysłałam skoro taka sytuacja jest.wyslalam w pośpiechu pierwszy raz coś sprzedałam tutaj zazwyczaj kupuje.prosze o jakąs odpowiedź ponieważ to nie są małe pieniądze i nie chciałabym zostać oszukana w jakiś sposób
@Client:34158491 kasę już masz na allegro finanse, i se wypłać ( to nie O L X że trzeba odebrać paczkę żeby dostać kasę ) a że nadane we własnym zakresie nie ma znaczenia prócz komunikatu 🙂
Wpłaty od kupujących sprawdzisz w zakładce Moje rozliczenia na stronie Allegro Lokalnie lub w zakładce Środki i historia operacji na stronie Allegro Lokalnie. Jeśli wypłacasz pieniądze na własne konto bankowe po raz pierwszy, najpierw aktywuj wypłaty.
Tylko że mi widnieje wypłaty nie aktywne ale kwota jest nie wiem co robić
@Client:34158491 a kwota za zakup widnienie ? jak tak to musisz najpierw aktywuj wypłaty.
Nie mogę aktywowac wypłat cały czas widnieje mi weryfikacja wypłaty nie aktywne.nigdy nie sprzedawałam tutaj nic to mój pierwszy raz i chyba ostatni będzie towar sprzedany a pieniędzy brak chodź pieniądze widnieją ale nie mogę wypłacić,ile potrwa ta weryfikacja i co dalej będzie
Cześć, @Client:34158491. Weryfikacja konta może zająć do 2-3 dni. Jeśli nie po tym czasie nie otrzymasz potwierdzenia - napisz do nas przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt.
@Client:34158491 W zasadzie to błąd wystawienie i sprzedaż bez aktywacji, bywa że aktywacja nie dojdzie do skutku i co wtedy? ważne- dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same.