Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , kupujący zgłosił zwrot towaru, który dziś do mnie doszedł, niestety produkt ma odciętą metke, koronka sukienki jest uszkodzona a sukienka pachnie perfumem/płynem, co mam zrobić w takiej sytuacji? Już tego produktu na sklep nie mogę dać do sprzedaży bo jest uszkodzony bez metki, Klientka w wiadomość przyznała się, że ją odcieła. Niestety też sukienka została zwrócna na sam koniec czasu do zwrotu. Pomocy co robić w takiej sytuacji, to sukienka za 900 zł
@justuniqueino Wg prawa zwrot musisz przyjąć ale jak masz uzasadnienie i dowód na pomniejszenie wartości towaru9sukienki) to zwracasz tyle ile jest warta- realnie.
@justuniqueino jeśli w ramach odstąpienia otrzymasz towar, który nie nadaje się do ponownej odsprzedaży, nosi ślady użytkowania to jak najbardziej masz prawo do obniżenia wartości zwrotu do klienta. Musisz to odpowiednio uargumentować.
@justuniqueino Widocznie potrzebowała na jednorazową imprezę ,pokazała się i postanowiła oddać by przy następnej okazji ten manewr powtórzyć. Odpowiednio pomniejsz wartość towaru do ceny realnej sprzedaży w tym stanie i tyle jej oddaj.