anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wstawianie z pliku

gipsona
#7 Wielbiciel#

Czy ktoś z Was mógłby mi udostępnić plik ze wszystkimi kategoriami? Przy tworzeniu przez stronę  allegro i zaznaczaniu interesujących kategorii do pewnego momentu wszystko działa ale jak zaznaczę większą ilość kategorii, to pojawia się błąd: "Nie udało się nam utworzyć pliku z szablonem. Prawdopodobnie wystąpiły problemy techniczne. Spróbuj ponownie później."

Jak zanzaczam mniej to wszystko działa, niestety mam sporo produktów w wielu róznych ktegoriach i potrzebowałbym pliku z nimi wszystkimi, czy ktos ma / mógłby taki wygenerować  i udostępnić? Dzięki

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@gipsona Cześć. Wszystkie kategorie znajdziesz w tym artykule: 
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/jak-polaczyc-oferte-z-produktem-przypisanym-do-innej-kategorii-...

W sekcji "Jakie kategorie są w zbiorach" jest plik do pobrania. Uprzedzam jednak, że kategorie się zmieniają, więc co jakiś czas możesz pobierać nowy, zaktualizowany plik 🙂 

ko_alka_0-1647869520818.png

oznacz moderatorów

gipsona
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź. Chodziło mi bardziej o plik z szablonem, ten w którym wpisuję kody EAN moich produktów aby wystawić z pomocą tego pliku aukcje, Przy generowaniu pliku trzeba podać interesujące mnie kategorie i niestety jak jest ich zbyt duzo to nie można pobrać pliku:Zrzut ekranu 2022-03-21 o 13.28.57.png

I prośba o udostępnienie takiego pliku - szablonu ze wszystkimi możliwymi kategoriami.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@gipsona Niestety nie mamy takiego szablonu. Rozwiązaniem może być ręczne dopisanie kategorii lub utworzenie kilku szablonów i ich połączenie. 

oznacz moderatorów