Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Więc tak, nie miałem pojęcia, że allegro pobiera dodatkową prowizję od promowanych produktów (!), później dowiedziałem się, że allegro samo wznawia promowanie. Dziś promowanie wznowiło się na kolejny okres, i ja wreszcie doczytałem regulamin zasad, i mam pytanie. Czemu nie ma 2 opcji wyłączania promowania - natychmiast (tak jak teraz) i wyłączenie wznawiania, ale promowanie 'leci' do końca 10 dnia? Ja rozumiem, że allegro liczy na zapominalskich, ale jeśli będę czekał z wyłączeniem do ostatniego dnia to i tak między wyłączeniem tego dnia a końcem 10 dni jest okres, który jest zapłacony a nie wykorzystany, bo kto by czekał do ostatniej minuty z wyłączeniem? Trochę to takie złodziejskie jest, że nie ma opcji wyłączania wznawiania.
No niestety, wszystkie wyróżnienia można wyłączyć tylko ręcznie co faktycznie jest mocno upierdliwe, zwłaszcza jak ktoś promuje kilka/kilkadziesiąt aukcji. Ciężko nad tym zapanować zwłaszcza jak wyróżnienia kończą się w kilkugodzinnych odstępach...
A co do naliczania dodatkowych prowizji... Nauczka by odpowiednio wcześniej wertować regulaminy. Na to samo nadziałam się na początku sprzedaży właśnie dlatego, że nie chciało mi się przebijać przez regulaminy 🙂
@Magnus666 O tym tu wiele się już pisało i nic nie zrobili.Chodzi o to samo jak zawsze o kasę.
**piiip** Prime można wyłączyć od razu po przystąpieniu do programu, i ma się miesiąc, przed upływem przychodzi mejl czy na pewno nie chcemy kontunuować. Cóż, różnica klas.