anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyłączanie wznawiania promowania.

Magnus666
#7 Wielbiciel#

Więc tak, nie miałem pojęcia, że allegro pobiera dodatkową prowizję od promowanych produktów (!), później dowiedziałem się, że allegro samo wznawia promowanie. Dziś promowanie wznowiło się na kolejny okres, i ja wreszcie doczytałem regulamin zasad, i mam pytanie. Czemu nie ma 2 opcji wyłączania promowania - natychmiast (tak jak teraz) i wyłączenie wznawiania, ale promowanie 'leci' do końca 10 dnia? Ja rozumiem, że allegro liczy na zapominalskich, ale jeśli będę czekał z wyłączeniem do ostatniego dnia to i tak między wyłączeniem tego dnia a końcem 10 dni jest okres, który jest zapłacony a nie wykorzystany, bo kto by czekał do ostatniej minuty z wyłączeniem? Trochę to takie złodziejskie jest, że nie ma opcji wyłączania wznawiania. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Janirka
#12 Orędownik#

No niestety, wszystkie wyróżnienia można wyłączyć tylko ręcznie co faktycznie jest mocno upierdliwe, zwłaszcza jak ktoś promuje kilka/kilkadziesiąt aukcji. Ciężko nad tym zapanować zwłaszcza jak wyróżnienia kończą się w kilkugodzinnych odstępach...

A co do naliczania dodatkowych prowizji... Nauczka by odpowiednio wcześniej wertować regulaminy. Na to samo nadziałam się na początku sprzedaży właśnie dlatego, że nie chciało mi się przebijać przez regulaminy 🙂 

_______
Kamila
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Magnus666 O tym tu wiele się już pisało i nic nie zrobili.Chodzi o to samo jak zawsze o kasę.

oznacz moderatorów

Magnus666
#7 Wielbiciel#

**piiip** Prime można wyłączyć od razu po przystąpieniu do programu, i ma się miesiąc, przed upływem przychodzi mejl czy na pewno nie chcemy kontunuować. Cóż, różnica klas.

oznacz moderatorów