anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyjaśnienie dotyczące wniosku o zwrot

HYDROREN
#10 Popularyzator

Dzień dobry,

chciałem się upewnić, w jaki sposób i w jakim miejscu powinienem złożyć wyjaśnienie dotyczące wniosku o zwrot pieniędzy w ramach Allegro Ochrony Kupujących.

Otrzymałem wiadomość e-mail w tej sprawie i już na nią odpowiedziałem, przesyłając swoje wyjaśnienie. Nie posiadam jednak otwartej dyskusji z kupującym - widoczna jest jedynie reklamacja. W związku z tym chciałbym zapytać, czy wystarczające jest przesłanie wyjaśnień w odpowiedzi na tę wiadomość e-mail, czy też powinienem dodatkowo zamieścić je w reklamacji lub w innym miejscu na koncie Allegro.

Sprawa dotyczy zamówienia nr be232100-f1a0-11f0-9f98-ab0488579b90 z dnia 15.01.2026, dla którego pojawił się wniosek o zwrot środków w ramach Allegro Ochrony Kupujących. Którego ja nigdzie nie widzę w panelu Allegro, tylko mam powiadomienie na maila.

Proszę o informację, czy wymagane są jeszcze jakiekolwiek dodatkowe działania z mojej strony.

Z góry dziękuję za pomoc i wyjaśnienie.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@HYDROREN nie musisz nic więcej robić, Twoja wiadomość w sprawie tego wniosku do nas dotarła, więc możesz teraz tylko czekać na odpowiedź. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator

To super. Dziękuje 🙂

oznacz moderatorów