Dzień dobry,
chciałem się upewnić, w jaki sposób i w jakim miejscu powinienem złożyć wyjaśnienie dotyczące wniosku o zwrot pieniędzy w ramach Allegro Ochrony Kupujących.
Otrzymałem wiadomość e-mail w tej sprawie i już na nią odpowiedziałem, przesyłając swoje wyjaśnienie. Nie posiadam jednak otwartej dyskusji z kupującym - widoczna jest jedynie reklamacja. W związku z tym chciałbym zapytać, czy wystarczające jest przesłanie wyjaśnień w odpowiedzi na tę wiadomość e-mail, czy też powinienem dodatkowo zamieścić je w reklamacji lub w innym miejscu na koncie Allegro.
Sprawa dotyczy zamówienia nr be232100-f1a0-11f0-9f98-ab0488579b90 z dnia 15.01.2026, dla którego pojawił się wniosek o zwrot środków w ramach Allegro Ochrony Kupujących. Którego ja nigdzie nie widzę w panelu Allegro, tylko mam powiadomienie na maila.
Proszę o informację, czy wymagane są jeszcze jakiekolwiek dodatkowe działania z mojej strony.
Z góry dziękuję za pomoc i wyjaśnienie.
@HYDROREN nie musisz nic więcej robić, Twoja wiadomość w sprawie tego wniosku do nas dotarła, więc możesz teraz tylko czekać na odpowiedź.
To super. Dziękuje 🙂