anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata środków z allegro finanse

Marceli_79
#1 Nowicjusz#

Witam. Mam pytanie dotyczące allegro finanse. Pierwszy raz robiłem transakcje w ten sposób, widzę na allegro Finance dostępne środki, chciałbym je przelać na konto osobiste. Widzę że trochę to trwa status ( w trakcie weryfikacji.) Moje pytanie dotyczy czasu tej weryfikacji i czasu przelania środków na mój rachunek bankowy. Czy jest jeszcze jakieś niedopełnienie czynności z mojej strony. Proszę o informację o możliwości czasie czy ewentualnych przeszkodach.

Pozdrawiam

Marcin Lukas

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

xyz96
#21 Demiurg#

Weryfikacja trwa 3 dni robocze, o ile dane konta Allegro (imię, nazwisko, adres) są identyczne jak dane rachunku bankowego. Po zleceniu wypłaty pieniądze są przekazywane na konto sprzedawcy do końca następnego dnia roboczego.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Jeśli wszystkie dane przekazałeś prawidłowo weryfikacja z reguły zamyka się w 5 dniach roboczych 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Marceli_79 Twoje środki znajdują się na saldzie w Przelewy24, a żeby je wypłacić musisz mieć aktywowaną usługę PayU. Zgodnie z instrukcją z tego artykułu, jeśli wykonałeś już przelew weryfikacyjny, dołącz jeszcze proszę w zakładce Ustawienia wypłat, wymagane dokumenty. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów