Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam pytanie dotyczące allegro finanse. Pierwszy raz robiłem transakcje w ten sposób, widzę na allegro Finance dostępne środki, chciałbym je przelać na konto osobiste. Widzę że trochę to trwa status ( w trakcie weryfikacji.) Moje pytanie dotyczy czasu tej weryfikacji i czasu przelania środków na mój rachunek bankowy. Czy jest jeszcze jakieś niedopełnienie czynności z mojej strony. Proszę o informację o możliwości czasie czy ewentualnych przeszkodach.
Pozdrawiam
Marcin Lukas
Weryfikacja trwa 3 dni robocze, o ile dane konta Allegro (imię, nazwisko, adres) są identyczne jak dane rachunku bankowego. Po zleceniu wypłaty pieniądze są przekazywane na konto sprzedawcy do końca następnego dnia roboczego.
Jeśli wszystkie dane przekazałeś prawidłowo weryfikacja z reguły zamyka się w 5 dniach roboczych
@Marceli_79 Twoje środki znajdują się na saldzie w Przelewy24, a żeby je wypłacić musisz mieć aktywowaną usługę PayU. Zgodnie z instrukcją z tego artykułu, jeśli wykonałeś już przelew weryfikacyjny, dołącz jeszcze proszę w zakładce Ustawienia wypłat, wymagane dokumenty.