anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wypłata środków

markery_pl
#7 Wielbiciel

Bardzo prosz o interwencje i przyspieszenie weryfikacji konta jest zalzony ticket 54069479 mamy konto od 20 lat pierwszy raz taki problem nie zlamalismy zadnego regulaminu rutynowa kontrola ale czekanie kilka dni jest bardzo problematyczne

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane

@markery_pl z tego co widzę, nasz konsultant dziś (15 wrzesień 2025 o 01:21) przesłał Ci wszystkie instrukcje. Wypełnij proszę wskazany wniosek, aby operator płatności mógł dokonać weryfikacji jak najszybciej. Niestety nie mam możliwości przyśpieszenia tego procesu. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

markery_pl
#7 Wielbiciel

Pani Basiu, od 14 września minęły już 4 dni, odkąd przesłałem wszystkie wymagane dokumenty. Nie bardzo rozumiem, dlaczego proces weryfikacji tak długo trwa i z czego wynika opóźnienie. Bardzo proszę o sprawdzenie sprawy i – jeśli to możliwe – o odblokowanie wypłat na czas trwania weryfikacji, bo środki są nam potrzebne do bieżących rozliczeń.

oznacz moderatorów

la_nika

@markery_pl bardzo mi przykro, że weryfikacja się przedłuża. Doradcy są w kontakcie z operatorem i gdy tylko otrzymają informacje na ten temat, przekażą ją w sprawie nr 54077467. Nie mam możliwości skontaktowania się z operatorem, więc muszę poprosić Cię o cierpliwość, odpowiedź otrzymasz w korespondencji e-mail.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów