anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wypłata środków

BMW_MotorradLodz
#7 Wielbiciel#

Witam czy jest możliwość aby wybrać dokładnie jaką kwotę chcę wypłacić ze swoich środków czy tylko muszę całość. Chcę wypłacać dokładne kwoty jakie są przypisane do zamówienia ponieważ tak musi rozliczać księgowa. Chciałem zarezerwować środki ale mogę rezerwować tylko pełne kwoty bez groszy. Jest na to jakieś rozwiązanie?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Ustaw na żądanie i wówczas masz możliwości.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Nie ma takiej opcji. Ale masz tam możliwość wygenerowania zestawienia wpłat dla księgowej.

oznacz moderatorów

BMW_MotorradLodz
#7 Wielbiciel#

Jak to zrobic ? 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Sprzedaż- finanse- środki i historia operacji- wygeneruj zestawienie. Czyli tam gdzie wypłacasz kasę tylko ciut niżej (takie zielone pod lupą z prawej)..

oznacz moderatorów

BMW_MotorradLodz
#7 Wielbiciel#

Tylko księgowa musi połączyć kwotę z nr fv, do tego musze zostawić środki na zwroty i strasznie to się komplikuje.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@BMW_MotorradLodz możesz zarezerwować środki na ewentualne zwroty na saldzie Allegro Finanse. 
Aby to zrobić w zakładce Ustawienia wypłat wybierz, jaką kwotę mamy pozostawić w Allegro Finanse po wypłacie przez Ciebie pieniędzy na rachunek bankowy. Pozostałą kwotę wypłacimy zgodnie z Twoimi ustawieniami. Pieniądze możesz zarezerwować oddzielnie dla każdego z operatorów – PayU i Przelewy24.

Jak zarezerwować wybraną kwotę w Allegro Finanse

Aby ustawić zarezerwowaną kwotę w Allegro Finanse:

1. Przejdź do zakładki Ustawienia wypłat.
  2. W części Ustawienia wypłat kliknij [zmień ustawienia].
  3. Podaj kwotę, jaką chcesz zostawić w Allegro Finanse. Możesz to zrobić osobno dla PayU i osobno dla Przelewy24. Jeśli przy wybranym operatorze zostawisz 0 zł, wtedy wypłacimy wszystkie dostępne pieniądze.
  4. Kliknij [zapisz]. Gotowe!
   Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

BMW_MotorradLodz
#7 Wielbiciel#

Tak zrobiłem, tylko rezerwować można pełne kwoty bez groszy. Gdybym mógł rezerwować dokładną kwote do 2 zer po przecinku to by rozwiązało problem

oznacz moderatorów