Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jako osoba nie pelnoletnia moge wypłacić pieniadze z konta allegro lokalnie?
@Client:71277227 Tak, tylko musisz mieć konto bankowe. 🙂
Mam konto bankowe ale musze dać dowód osobisty a jestem osoba niepełnoletnia
@Client:71277227 Musisz przesłać dokument ze zdjęciem, na podstawie którego operator będzie mógł zweryfikować Twoją tożsamość (może być to również paszport).
@ko_alka a będę mógł przesłać zdjecie legitymacji szkolnej?
@Client:71277227 Możesz spróbować, ale nie wiem, czy dla operatora płatności będzie to dokument wystarczający do potwierdzenia tożsamości. 🙂
@ko_alka Ola, jaki ma sens wysyłanie dokumentu ze zdjęciem, skoro operator nie jest w stanie zweryfikować zgodności zdjęcia w dokumencie z daną osobą.
Ciekawe jakby dane były zgodne z bazą pesel, a zdjęcie było np. Shreka?
Zaraz, zaraz... dlaczego dowód, rozpocząłeś już weryfikację, czy tylko się pytasz?
Wypełnij formularz weryfikacji, zapłać tą złotówkę z konta i zobaczysz co będzie. Przecież wpisujesz numer pesel, widzą ile masz lat.
Mnie weryfikowali, dowodu nie chcieli ale to kilka lat temu było....
W ostateczności poczekasz do otrzymania dowodu i wtedy będzie bez problemu.
Najważniejsze żeby wszystkie dane na koncie Allegro i wszystkie dane z przelewu bankowego się zgadzały, dokładnie co do literki.
Chcą dowód teraz i nawet od tych co mają zweryfikowane konto.
A konto jest twoje?
Tak konto jest moje, ale nie mam jeszcze 18 lat i zostało kilka miesięcy do tego
Tak konto jest na wszystkie moje dane i bank też jest na moje dane, ale no nie wiem jak wypełnić payu np z tego powodu że nie mam dowodu osobistego