anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłaty Przelewy2

danzi
#7 Wielbiciel

Wypłaty z PayU zewryfikowane bez problemu, w systemie widnieją moje prawidłowe dane i nowy numer rachunku, a Przelewy24 nadal weryfikują., Dla pewności przelew robiony był dwukrotnie. A do Allegro nie ma żadnego maila, aby to zweryfikować. Tragedia.

Dodatkowo, w informacji po dokonaniu wpłaty jest podane, że potrwa to do 24 godzin, w wyjątkowych sytuacjach do trzech dni, zaś na stronie z regułami wypłat podają do pięciu dni. Trwa to już ok. dwóch tygodni.

Wie ktoś może o co chodzi, ile to trwa i gdzie sięw tej sprawie dobijać. Mam do wypłaty środki wpłacone przez Przelewy24 i nie mogę ich wypłacić. Żenada...

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@danzi Napisz do nas proszę przez formularz i załącz potwierdzenie przelewu. Nasi doradcy będą mogli zweryfikować sprawę z operatorem płatności. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

danzi
#7 Wielbiciel

A jak mam dołączyć to potwierdzenie? Tam są tylko zakłądki Kupnp Sprzedaż Allegro Charytatywni. W sprzedaży nie mam jak dołączyć pliku.

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@danzi Klikasz Sprzedaję, a następnie opisujesz sprawę. Potem "wybierz sposób kontaktu". Jak wybierzesz "wyślij przez email" będziesz mieć możliwość załączenia pliku. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

danzi
#7 Wielbiciel

Mail z załącznikiem wysłany

oznacz moderatorów