Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ile do diabla można czekać na weryfikacje konta żeby można było dokonać wypłaty z konta?!!! wysłałem przelew i czekam..... i te osoby które kupiły przedmioty tez będą czekać bo jeśli fizycznie nie będę miał wypłaty z allegro to nie mam zamiaru wysyłać przedmiotów !!! co to za polityka żeby przetrzymywać nasza kasę i utrudniać kupno-sprzedaż???!!!!!
Możesz przyspieszyć weryfikację lub poznać powód długiego oczekiwania, zadzwoń do PayU
+48 61 628 45 05
"te osoby które kupiły przedmioty tez będą czekać bo jeśli fizycznie nie będę miał wypłaty z allegro to nie mam zamiaru wysyłać przedmiotów" - to nierozsądny powód, którego bez wątpienia Allegro nie uzna, w przypadku założenia przez sprzedających dyskusji. Że już nie wspomnę, że to prosta droga do blokady sprzedaży i /lub konta.
Możesz spróbować zapytać tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb, opcja czatu lub telefon.
Powód jest jak najbardziej rozsądny ponieważ w wypadku trwałych problemów sprzedający pozostanie bez towaru oraz bez pieniędzy, które gdzieś tam będą sobie wisieć w niedostępnej otchłani allegro...
@Rudobrody_ Weryfikacja konta do wypłat to nie jest trwały problem. Jeśli środki pojawią się na koncie w Allegro Finanse, możesz bez obaw wysyłać towar kupującemy ponieważ nie ma możliwości, aby te pieniądze zniknęły, zostały cofnięte, czy zabrane przez Allegro.