Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A moje pytanie jest takie:
Jeśli zamówiłem promocyjne wyróżnienie np. 10.09 i ono obowiązuje do 20.09 (czyli 10 dni), po tym terminie naliczone będzie 19 zł, to czy jeśli zrezygnuję już teraz np 16.09 z promocyjnego wyróżnienia oferty aby uniknąć przypadku jednego z kolegów (naliczona kwota do zapłaty ponad 1000 zł) to w takim przypadku wyróżnienie oferty będzie trwało do 20.09 czy też przestanie być wyróżniona oferta już 16.09.?
Raczej musisz czekać do ostatniego dnia. Od razu koniec wyróżnienia.
@AutoLUX-JB z chwilą wyłączenia oferta przestanie być wyróżniana. 🙂
To wg mnie Allegro powinno to poprawić bo nowi użytkownicy będą się narażać na kolosalne koszty no ale cóż Allegro to na rękę bo na konto wpłynie spora sumka 🙂 Dają zachętę ale za gapiostwo trzeba płacić, cóż będę pilnował swoich wyróżnień ale dla mnie to nie jest ok ze strony Allegro. Dzięki za odpowiedzi.
@AutoLUX-JB, niektórzy nowi użytkownicy, wystąpią o zwrot i najcześciej go dostaną, ale wielu nie wystąpi i to są już pieniądze Allegro. Jedyna nadzieja dla tych co nie wystąpią, że zarobią na tych wyróżnieniach na opłaty🙂 Allegro tego nie poprawi, bo te kolosalne koszty sprzedających, to zysk dla Allegro🙂 Musisz to zaakceptować i czytać wszystkie regulaminy nawet po kilka razy.🙂
@konto zamknięte dlatego przeczytałem przeanalizowałem i dopytałem i uzyskałem odpowiedzi za co bardzo dziękuję. Po prostu trzeba mieć oczy wszędzie i wszystko czytać nawet po nocach :).