anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reweryfikacja konta do wypłat

EpicTrand
#7 Wielbiciel#

Szanowni Państwo,
wasze działanie uważam za zupełnie nieprofesjonalne, żeby nie użyć niebiznesowych zwrotów. Wczoraj wysłaliście do mnie powiadomienie, że cieszycie się w związku ze wzrostem sprzedaży, jednocześnie strasząc, żeby niezwłocznie wykonać weryfikację. Weryfikację wykonałem online w ciągu dosłownie 15 minut. Przed chwilą wysłaliście mi powiadomienie o blokadzie wypłaty środków.

"Cierpliwości... Weryfikacja może zająć parę dni
Czekamy na potwierdzenie przez operatorów płatności. Decyzję prześlemy e-mailem. W międzyczasie możesz ustawić warunki sprzedaży." .

To przepraszam bardzo pierwszy raz robicie taką weryfikacje? To nie wiecie ile taka weryfikacja trwa? To nie ma możliwości powiadomienia sprzedającego wcześniej, że planujecie taką weryfikację i zabezpieczyć odpowiednio czas do przeprowadzenia takiej weryfikacji?

To jest nieprofesjonalne traktowania przez was partnera biznesowego, jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Zastanowię się gdzie można takie traktowanie zgłosić.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@EpicTrand Taką weryfikację przeprowadza operator płatności i ma prawo do tego w dowolnym momencie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

EpicTrand
#7 Wielbiciel#

To nie od operatora dostałem taką informację, tylko z Państwa portalu, więc piszę do Państwa. Widzę, że nie zrozumieliście Państwo sensu mojego zgłoszenia. 

To jeszcze raz go zaakcentuje. 

W ten sposób nie postępuje się w relacjach biznesowych. Zawsze daje się drugiej stronie czas na podjęcie stosownych działań, a nie w bezczelny sposób blokowanie wypłat. O jakich kwotach my rozmawiamy? Sumarycznie o 300,00 zł? To jest kwota, która stwarza podejrzenie przestępstwa?

Proszę się trochę zastanowić nad swoimi działaniami i posłusznym bez refleksji wykonywaniu poleceń.

Pani odpowiedź jest w stylu "Nie bo nie" i powiem szczerze, że innej się nie spodziewałem...

oznacz moderatorów