Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Mm pytanie czy macie jakiś dobry sposób na ograniczenie prowizji od sprzedaży. Nie ukrywam, że lekko jestem zszokowany ich wysokością i skalą. Platforma ciągnie z naszej marży bardzo dużo %. Proszę o podpowiedzi jak legalnie to zniwelować.
WS
zmienić portal sprzedażowy
@Stojaki-online, jedyny legalny sposób, to otworzyć sklep po za Allegro 😁
Dzięki, to już mam 🙂
@Stojaki-online Świetnie że już masz- teraz wystarczy wycofać wszystkie oferty z Allegro i masz z głowy prowizję.
@Stojaki-online, to teraz kasę, jaką płacisz Allegro przeznacz na reklamę w necie i jesteś do przodu 😀
@konto zamknięte Możliwe że Allegro przedobrzy ale czy im na tym(na nas)zależy?
@LEW433, nie zależy, ale nie będę ci tłumaczyła dlaczego, bo wątek zniknie, a ja dostanę bana na dożywocie😁
@konto zamknięte To się domyśle.
@LEW433, myśl, ja jestem realistką. Obserwuję sobie wszystko chłodnym okiem i puzzle same mi się układają 😜
@konto zamknięte Ja także nieźle puzzle układam
@LEW433, nie mam powodu, żeby ci nie wierzyć, ale moje same się układają 🧩🧩🧩
@konto zamknięte Wiesz ostatnie czasy spowodowały u mnie inne spojrzenie na wszystko i mam to już (trochę, nie całkowicie)w poważaniu.
@LEW433, podejrzewam, że nie ty jeden, dla mnie to tylko przejściówka i kolejne doświadczenie, nawiasem mówiąc bardzo interesujące doświadczenie 🙂
@konto zamknięte Najważniejsze że nauka nie idzie w las.No to przerwa na ...🍵
@LEW433, no i zaraz będzie afera, że rozmawiamy nie na temat, zamkną wątek, dadzą nam po banie. I pozamiatane 😁
@konto zamknięte Tak to się skończy ?Przecież nikogo nie obrażamy , a są tu tacy że różne epitety piszą tak jak ....... najlepsza
@LEW433, ale takie gadki są nieprofesjonalne w/g niektórych użytkowników. Jadę do roboty, bo z czegoś trzeba żyć. 😃
To jest własnie ciekawe, zobaczymy
@Stojaki-online - przecież to co na Allegro jest prowizją, we własnym sklepie jest kosztem pozycjonowania, więc nie ma wielkiej różnicy w kosztach. To na jedno w sumie wychodzi. Koszt uzyskania przychodu. Tyle. Prosta decyzja - jeśli Allegro - to prowizja, jeśli własny sklep ( a masz już ) to i tak i tak płacisz. A Allegro sie naprawdę przydaje mimo wszystkich swoich niedoskonałości. Tyle.