Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę utworzyć etykiety Alllegro One Box i pojawia się komunikat ze strony Allegro lokalnie " Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety". Problem już pojawił się od wczoraj jest to moja pierwsza paczka do wysłania próbowałam bez etykiety nadać ale też nic z tego na komórce czy w aplikacji i na innej przeglądarce ale też nie działało. Moje dane są podane wszystkie a odbiorcy są napisane email, numer telefonu , imię i nazwisko. Próbowałam dziś ale nie działa nadal.
@Mish_Mash_Vintag Zrób proszę zrzut ekranu całego okna przeglądarki- wraz z datą i godziną. To pomoże mi w weryfikacji sprawy.
@Mish_Mash_Vintag Wyślij jeszcze zrzut z danymi odbiorcy proszę.
@Mish_Mash_Vintag proszę, wyczyść przeglądarkę i usuń pliki cookies (tzw. ciasteczka). Wróć do mnie z informacją, czy to pomogło. Jeśli nie, będę konsultować Twoją sprawę 🙂
Wyczyściłam przeglądarkę z plików cookies kilka krotnie ale dalej nie można utworzyć etykiety.
@Mish_Mash_Vintag Konsultuję sprawę.
@Mish_Mash_Vintag w adresie nadawcy nie ma numeru budynku, co wywołuje ten błąd.
Jak uzupełnisz adres nadawcy przy nadawaniu, to będziesz mógł utworzyć etykietę.
Skontaktuj się w tym celu z kupującym, aby uzupełnić adres.
Dziękuję za pomoc. Skontaktuję się z kupującym 🙂
Czy kupujący może edytować to zamówienie czy musi zamówić ponownie? Jak nie da się edytować to jak zatrzymać to zamówienie by można to od razu znów zamówić poprawnie przez kupującego?
Czy kupujący może edytować to zamówienie czy musi zamówić ponownie? Jak nie da się edytować to jak zatrzymać to zamówienie by można to od razu znów zamówić poprawnie przez kupującego?
Dziękuję ale już anulowałam zamówienie.