Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mój przypadek wygląda następująco..
Wystawiłem na allegro swoje konto do gry za sume 650zl. Chwile po wystawieniu dostałem maila od allegro, ze kupujacy rozpoczal zakup przedmiotu. Powinien tez przyjsc 2 mail o potwierdzeniu zakupu ale nie przyszedl. Kupujacy napisal do mnie, ze zaplacil za przedmiot i wyslal potwierdzenie zrealizowania przelewu(https://zapodaj.net/165c8ad5e50d9.png.html) po czym poprosil dane do zakupionego konta. Po przejrzeniu dowodu platnosci podalem mu dane i na tym koniec. Nastepnego dnia sprawdzam czy przelew dotarl, a tu ani sladu.. Btw tak wiem ze powinienem czekac na 2 potwierdzajacy mail ale wczesniej mialem juz taki przypadek i pieniadze przyszly normalnie nastepnego dnia.. w tym przypadku bylo inaczej. Prosilbym o jakies pokierowanie w tej sprawie, porady? Napisalem juz do allegro.
Oszustwo, tylko tu już o takich przypadkach pisaliśmy, nie wysyłaj nigdy towaru jak nie masz kasy na koncie.
Wyślij kupującemu wezwanie do zapłaty i poinformuj, że w przypadku braku płatności zgłosisz sprawę na policję. Jeśli nie zapłaci, przygotuj sobie całą korespondencję, wszystko co masz w tej sprawie na piśmie i zgłoś wyłudzenie na policję.
@DonSikor spójrz na to co dostałeś : "Potwierdzenie wykonania przelewu" z 07.10. Data księgowania 08.10. Co najwyżej może być potwierdzenie złożoenia przelewu do realizacji.
Jeżeli to co Ci przesłał jest fałszywe - to jest to fałszowanie dokumentów = prokurator.
@DonSikor Najpewniej zlecone 7.10 po ostatniej wychodzącej sesji elixir i dlatego księgowane było dopiero 8.10 (kiedy faktycznie zeszło z konta).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@DonSikor Jak nie masz pieniędzy tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji to nie przekazujesz żadnych passów do kont.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
A regulamin gry pozwala na odstępowanie konta? Często nie jest to dozwolone.