Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem produkt z licytacją. Są już dwie oferty. Czy mogę zakończyć licytację przed czasem, jeżeli zmieniłem zdanie i nie zamierzam sprzedawać tej rzeczy?
@wa6924 niby tak i niby nie , możesz oddać kasę zwycięzcy za co allegro głowy Ci nie urwie , ale kupiec może domagać się wydania rzeczy nawet z Powództwa Cywilnego .
Według regulaminu nawet jak zakończysz wcześniej to sprzedałeś po tej cenie... Z drugiej strony jak oddasz kasę to Ci nic nie zrobią.
Lepiej by było wycofać licytacje i dopiero potem zamknąć aukcję: Mój asortyment- trzy kropeczki z prawej strony oferty i odwołaj oferty.
Podoba Mi się wasze podejście, to jak to pisze wasz klasyk "spuść go na drzewo", piszecie że kupujący są tylko tymi złymi-świetne podejście, my dobrzy (sprzedający) kupujący źli.
Ej nigdzie nie powiedziałam ze mi się takie podejście podoba. Wielokrotnie pisałam, że wystawianie ofert od 1 zł uważam za bezsensowne. Lepiej wystawiać ofertę od minimalnej ceny za którą jest się gotowym sprzedać więc wypraszam sobie takie insynuacje... Odkąd mam to konto tylko raz anulowalam sprzedaż z mojej winy jak mi córa coś zbiła w drodze do pakowania i ofertę odwoływałam z mojej winy też tylko raz. Co przy samych pojedyńczych egzemplarzach jest raczej dobrym wynikiem.
@wa6924 Zakończyć nie możesz > ale możesz odwołać oferty kupujących > masz tam kilka opcji dlaczego > np "kupujący nie wzbudza zaufania" > i dopiero wtedy zamknąć licytację.