anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wystawiłem samochód na sprzedaż zapłaciłem i niestety ogłoszenie jest nie widoczne

Microtech_bis
#7 Wielbiciel#

Wystawiłem samochód Dacia Dokker na sprzedaż zapłaciłem za ogłoszenie i niestety ogłoszenia nigdzie nie ma. Szukałem na ogłoszeniach z dacią dokker na moim koncie i wszędzie na allegro i nigdzie nie ma. Pobierają Państwo pieniądze i nie wystawiają Pństwo mojego ogłoszenia szok

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Client:44052296
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Microtech_bis ogłoszenie jest widoczne na listingu: https://allegro.pl/kategoria/samochody-osobowe-4029?string=dacia%20dokker

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Microtech_bis
#7 Wielbiciel#

właśnie niestety nie jest to ogłoszenie widoczne ani na moim koncie ani w tej kategorii

oznacz moderatorów

Microtech_bis
#7 Wielbiciel#

jak mogę dołączyć zrzut ekranu to pokaże że nigdzie go nie widać

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Microtech_bis napisałem Ci jaka jest przyczyna - przełącz sobie widok na konsumencki to ogłoszenie znajdziesz. 

Dla wszystkich pozostałych użytkowników nie biznesowych  ogłoszenie jest widoczne. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Albo wyloguj się 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Microtech_bis Ogłoszenia nie widzisz bo mając konto firmowe domyślnie masz widok biznesowy - tzn. widzisz tylko oferty i ogłoszenia które mają zaznaczoną opcję ,wystawiam fakturę’. 

W tym ogłoszeniu masz zaznaczone że nie wystawiasz faktury więc jest ono dla ciebie niewidoczne przy wyszukiwaniu. 

oznacz moderatorów

Microtech_bis
#7 Wielbiciel#

a jak mogę zobaczyć statystyki tego ogłoszenia ?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Microtech_bis Jeśli korzystasz z abonamentu, możesz sprawdzić statystyki oferty w Allegro Analytics. Tutaj znajdziesz artykuł na ten temat. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów