Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam takie pytanie mam konto zwykłe (fizyczne). Chciałbym się dowiedzieć czy jest taka opcja, żeby wystawiać produkty masowo ? np poprzez, że dogaduje się z hurtownia ktora działa z ludzmi bez dzialalnosci i jak to zrobic, ogarnac ? dodam ze recznie wystawiam i to mi zajmuje mnostwo czasu. Prosze kogos zeby mi to wytłumaczyl krok po kroku
Dla kont zwykłych (nie firma) nie zadziała ani ta metoda,
https://salescenter.allegro.com/list-from-file
API również nie działa dla kont zwykłych.
Co bys mi doradził jak zaczynam nie mialem jeszcze zadnej sprzedazy ? (obawiam sie wchodzic na wlasna firme jak nie mialem jeszcze ani jednej sprzedazy).
Rozumiem Cię. Wiesz, to zależy bardzo od branży jaką się zajmujesz. Trzeba ją dokładnie przeanalizować na Allegro. Nie będę odkrywczy że ważna jest cena 🙂 , chodź w dobie listingu produktowego trochę straciła na ważności.
Ty chcesz działać w dropshipping?
Ogarniasz zasady dla kont zwykłych i firmowych aby udostępniać sprzedaż w ramach SMART?
Chcesz sprzedawać na zwykłym Allegro czy lokalnie?
Rozumiesz jak działa katalog produktów?
Twoj asortyment posiada GTIN (EAN)?
Sporo pytań mam. Jak masz ochotę, odpowiadaj, coś się doradzi.
Tak chce działać w dropshippingu
właśnie jesli chodzi o smarta tez nie potrafie tego ogarnac jak to zrobic zeby miec na zwyklym koncie przy sprzedazy tego smarta
tak chce sprzedawac na zwyklym allegro, wydaje mi sie ze tu jest wiekszy potencjal ale to moja opinia
za bardzo nie rozumiem katalogu produktow, jakbys mogl mi wytlumaczy bede Ci wdzieczny
wystawiłem poprzez formularz wpisalem nazwe w sensie skopiowalem i wyskoczyl mi ten dany produkt ktory chcialem i zmienilem tylko opis troche i cene i przesylke i to wszystko
Niestety aukcje musisz wystawiać ręcznie. Zautomatyzowane da się jednak obsługę posprzedażową (np przez Baselinkera).
A i w przypadku sprzedaży niektórych towarów musisz mieć kasę fiskalną już od pierwszej transakcji. Są też takie, które wymagają rejestracji do VAT (albo jednego i drugiego).