anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawienie przedmiotu

gabrielastankows
#2 Obserwator#

Gdy klikam w wystaw przedmiot, przerzuca mnie na strone głowna

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

xyz96
#21 Demiurg#

@gabrielastankows Wyczyść lub zmień przeglądarkę.

oznacz moderatorów

_mateush_
#7 Wielbiciel#

Witam, mam pytanie. Mam wystawione 2 gry na ps4 ale aukcje są widoczne tylko w Allegro lokalnie 😐 jak wystawić przedmiot na głównej stronie Allegro ? 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@_mateush_ Gdy wystawiasz na Lokalnie, aukcje zawsze są widoczne na Lokalnie i na zwykłym Allegro - Twoje także, sprawdź dokładnie. https://allegro.pl/uzytkownik/_mateush_?bmatch=cl-dict201214-ctx-uni-1-2-1218

Jeśli chcesz wystawić tylko na zwykłym Allegro, zrób tak;

AAAA.JPG

oznacz moderatorów

_mateush_
#7 Wielbiciel#

Rozumiem ale jak wchodzę na swoją aukcje na Allegro to od razu jest przekierowanie na Allegro lokalnie 😞 i nie ma możliwości żeby zapłacić za aukcje kodem podarunkowym ... 😞

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@_mateush_ Dlatego, że wystawiłeś na Lokalnie. Aukcje są wtedy widoczne tu i tu, ale kupić można tylko na Lokalnie. Masz wyżej metodę wystawiania tylko na zwykłym Allegro.

oznacz moderatorów

_mateush_
#7 Wielbiciel#

Na tym screenie za dużo nie widać ... ale dziękuje za pomoc 😊 gdybys mógł wrzucić jakiś bardziej pomocny screen 😊

oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@_mateush_ To miejsce zaznaczone na czerwono  na screenie ma link"możesz wystawić przez dotychczasowy formularz " czyli wystawisz wtedy aukcję na zwykłym allegro. A wtedy problem z płatnością kodem podarunkowym znika