anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawione aukcje nie widać w trybie buisnes mimo połączenia ofert z katalogiem i opcji FV VAT

Jarek23611
#7 Wielbiciel

Witam, mam problem z widocznością ofert na swoim koncie jak i również w wyszukiwarce allegro. Mianowicie po wystawieniu ofert nie widnieje przy nich napis buisness. jest tak przy około 20 aukcjach choć wystawionych mam ich około 7tyś. W moich ofertach jeśli wejdę w te aukcje po chwili wyskakuje że ogłoszenie nie istnieje. W wyszukiwarce ogólnej nie widnieją one po wyszukiwaniu ani z konta biznes ani z prywatnego. Proszę o pomoc w tej sprawie. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @Jarek23611, podaj proszę przykłady ofert, o których wspominasz.
Upewnij się również, czy oferty spełniają warunki wymienione tutaj.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Jarek23611
#7 Wielbiciel

Witam, podam na przykładnie pompy wtryskowej. Po wpisaniu w wyszukiwarkę numeru części tj. 0445010043 nasza oferta nie pojawia się ani w trybie prywatnym ani w firmowym. Jeśli jednak wpiszemy numer oferty tj. 16654678087 aukcja nam się ukazuje. Jest to przykład jeden z wielu. Mogę prosić o wytłumaczenie zaistniałej sytuacji?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Jarek23611 czy możesz pokazać mi to na zrzutach swojego ekranu? Gdy wpisałam ten numer w okno wyszukiwarki w wynikach pojawia się wiele produktów o tym numerze.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jarek23611
#7 Wielbiciel

Tak, po wpisaniu numeru 04450100043 pokazuje się wiele ofert, ale nie widać MOJEJ oferty tak jakby aukcja była niewidoczna.

oznacz moderatorów

Jarek23611
#7 Wielbiciel

Zrzut ekranu 2025-10-24 165224.png

oznacz moderatorów

Jarek23611
#7 Wielbiciel

Zrzut ekranu 2025-10-24 165336.png

oznacz moderatorów