Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Prywatnie z allegro jestem 19 lat dziś chciałam założyć konto dla firmy i wszystko przebiegało pomyślnie do momentu wystawienia produktu. Uzupełniła wszystkie wymagane rubryki i po zerknięciu na podgląd chciałam zamieścić moje ogłoszenie. I tu zaczęły się schody wyświetla się komunikat
Wystąpił błąd - W związku z brakiem potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek, nie możesz wystawić oferty z produktami z listy marek chronionych, zawartej w załączniku nr 1 cz. II art. 2 do naszego regulaminu. Jeśli chcesz wystawić oferty z tymi markami, zaakceptuj Warunki Ochrony Marek. Jako sprzedający mający konto zwykłe, skorzystaj z Allegro Lokalnie.
Nie interesuje mnie allegro lokalnie. Gdzie zaznaczę te warunki marki bym mogła płynnie wystawiać swoje produkty. Zaznaczę że moja firma zajmuje się sprzedażą odzieży używanej
@SzafaZwariowana warunki ochrony marek, potwierdzisz w tej zakładce. Przejdź do sekcji Potwierdź, że znasz Warunki Ochrony Marek, następnie zaznacz opcję "Znam i rozumiem Warunki Ochrony Marek" -> kliknij [potwierdź]. Informacje o ochronie marek, znajdziesz w tym artykule.
Dziękuję 🙂 Udało się ale kolejny problem ....
teraz kolejny komunikat o takiej treści
Wystąpił błąd - Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana dla produktu
oraz drugi
Wystąpił błąd - Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie
Sprzedaję odzież używaną w pakietach i nie ma tam możliwości podania producenta
@SzafaZwariowana skonsultuję tę kwestię z zespołem i wrócę do Ciebie z informacjami.