Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jak w końcu jest z tą wysyłką DPD po wydrukowaniu etykiety i zaznaczeniu przyjazd kuriera po 12 kurier się nie pojawił co robić
Dziś jest dzień świąteczny ,następnie weekend więc na kuriera nie ma co liczyć wcześniej niż w poniedziałek.
@HSW-RAFEX Pomysleć > jest 11/11, świeto > jutro sobota > pojutrze niedziela. Wydaje Ci się,że kurierzy o niczym innym nie marzą, jak o tym aby w święta odbierać paczki?
To czekać do poniedziałku na kuriera aż się pojawi.
A jeszcze mam pytanie gdzie wkleić maile do DPD bo nie wiem czy wszystko jest ok
@HSW-RAFEX Jakie maile?
W wyjaśnieniach allegro piszą że trzeba gdzieś wkleić przy zamówieniu i wysłać do DPD. Czy to nie potrzebne. Etykietę wydrukowałem z zakładki nadaj paczkę.
@HSW-RAFEX domyślam się, że masz na myśli zaszyfrowany adres e-mail kupującego, który jest konieczny do wpisania jeśli nadajesz przesyłki w narzędziu zewnętrznym, po nim przewoźnik wie, w ramach jakich rozliczeń przesyłka została nadana.
Jeśli nadajesz przesyłkę w Wysyłam z Allegro to ten adres jest zaciągnięty automatycznie i jest to jedyne pole jakiego nie możesz edytować, ponieważ na jego podstawie określamy z kim i według jakiego cennika rozliczasz przesyłkę.