anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłam z Allegro, gdzie znajdę wygenerowaną etykietę?

dan25a
#7 Wielbiciel#

zatwierdziłam wczoraj przesyłkę kurierem DPD przez wysyłam z allegro, ale nie pobrałam etykiety nadawczej, teraz nie widzę jej nigdzie do pobrania, a system od nowa chce zapisać przesyłkę. Gdzie znaleźć tę etykietę

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Respivent
#10 Popularyzator#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dan25a jeśli korzystasz z nowego wyglądu Wysyłam z Allegro wejdź proszę w Zamówienia i użyj odpowiednich fitrów.
Jeśli etykieta została wygenerowana, w wyszukiwarce w zakładce możesz podać numer zamówienia i wejść w szczegóły. W sekcji Przesyłki zobaczysz dokładne informacje na temat przesyłki. Będziesz mogła zamówić podjazd kuriera, wydrukować etykietę lub usunąć przesyłkę. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

artjewlery
#9 Pomysłodawca#

NO NIESTETY W TYM CO PANI PISZE NIE MA ETYKIET!!!!! Były do wczoraj teraz wskakują tu https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wysylam/lista-przesylek czyli 

sprzedaż - obsługa zamówień - zamówione przesyłki 

Dawniej były w szczegółach zamówienia - drukuj etykietę i było super ale teraz wymaga szukania 

oznacz moderatorów

mgd_tomczyk
Ekspert Allegro.pl

Zakładka https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wysylam/lista-przesylek została wprowadzona w dn. 19.10 i zachęcam do korzystania, ponieważ można w niej zbiorczo pobierać etykiety (dla max. 100 przesyłek jednocześnie).

Etykiety można pobierać także w trakcie nadawania w Formularzu Wysyłam z Allegro, w kroku "Wybór przesyłek", a już niebawem także w kroku "Podsumowanie".

oznacz moderatorów

artjewlery
#9 Pomysłodawca#

Jest to problematyczne czemu coś co było ok jest niwelowane ?????  Dawniej było łatwiej obok zamówienia teraz szukanie paczki zdublowane itd. Mając 10000 zamowien w mc jest problem 

oznacz moderatorów

artjewlery
#9 Pomysłodawca#

Dawniej zamówienie do wysłania szczegóły drukuj etykietę teraz szukanie 

oznacz moderatorów

mgd_tomczyk
Ekspert Allegro.pl

Wielu Sprzedawców zgłaszało nam, że pojedyncze drukowanie etykiet i konieczność szukania ich w szczegółach zamówień, jest problematyczna - szczególnie przy dużej liczbie przesyłek.

Nowa zakładka umożliwia drukowanie jednocześnie do 100 etykiet.

oznacz moderatorów

outlet-centrum87
#8 Zapaleniec#

WITAM NADAŁEM PACZKĘ ZAMÓWIŁEM KURIERA ALE NIE MOGĘ WYDRUKOWAĆ ETYKIETY NIE MA TAKIEJ OPCJI A WCZORAJ WSZYSTKO DZIAŁAŁO

oznacz moderatorów

mgd_tomczyk
Ekspert Allegro.pl

Zapraszam do zakładki Zamówione przesyłki, w której bez problemu można pobrać etykiety.

oznacz moderatorów

outlet-centrum87
#8 Zapaleniec#

OK A GDZIE ZNAJDĘ TĄZAKŁADKĘ?

oznacz moderatorów

mgd_tomczyk
Ekspert Allegro.pl

Sprzedaż -> Obsługa zamówień -> Zamówione przesyłki

lub bezpośrednio: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wysylam/lista-przesylek

oznacz moderatorów