anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłanie maili do kupującego z treścią naruszająca regulamin Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
Juustysia
#9 Pomysłodawca#

Mam pytanie czy ktoś miał taki sam problem. Wczoraj wieczorem kupujący kupił u mnie kilka przedmiotów i zapłaciła razem. Wszystko ok tylk odziś dostaję automatyczne maile z Allegro, że nie dostarczą mojej wiadomości do kupującego bo zawierała treści naruszające regulamin lub że zawierały propozycję transakcje sprzedaży poza Allegro a ja nie wysłałam żadnego maila do kupującego. Czy ktoś miał może taki problem? Obawiam sie , że prze to Allegro zablokuje mi konto.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
kostas11
#21 Demiurg#

@Juustysia A może podajesz linki i adresy stron www sprawdź co było w wiadomościach ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mwmonety
#21 Demiurg#

wszystkim tak piszą nawet jak odpiszesz klientowi co chce coś nabyć na boku że tak nie robisz to i tak z automatu dostaniesz taką wiadomość

oznacz moderatorów
Juustysia
#9 Pomysłodawca#

Ale chodzi o to, że nie wysłałam żadnego maila do kupującego. Dlatego mnie to dziwi.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Juustysia Sprawdzimy tę sytuację i wrócę do Ciebie z informacjami w tej sprawie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Juustysia
#9 Pomysłodawca#

Dziekuje

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Juustysia  Dostałam informację, że wiadomości z Twojego konta zostały zatrzymane, ponieważ naruszały art. 13.4. regulaminu Allegro. Jeśli z wiadomości do kupujących, także tych automatycznych, usuniesz link, który się tam znajduje, nie będzie takiego problemu. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Juustysia
#9 Pomysłodawca#

Witam

tak dostałam wiadomość i już wiem, że to mój sklep internetowy wysyłał automatyczne wiadomości, gdzie była informacja o adresie sklepu. Usunęłam tę informacje i powinno byc dobrze. Dziekuje

oznacz moderatorów