Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ktoś kupił i opłacił lustro. Teraz chciałem go nadać przez aplikację i okazuje się że jest za długie co w takiej sytuacji
@hondantv w tej sytuacji, nie da się wysłać z aplikacji😉, trzeba było wcześniej sprawdzić jakim sposobem można wysyłać takie rzeczy😔
Nadać w inny sposob
swoją drogą naprawdę „podziwiam” ludzi wysyłających lustra lampy kryształy bombki inne takie
Są też tacy, którzy wpadają na pomysł wysyłania rowerów paczkomatem i są zdziwieni, że się nie mieści.
Oj tam, wysyłałam masę bombek, kryształów również. Nigdy sie nie zbiły. Ale tylko inpost i tylko pancerna wysyłka. To ma móc spaść z metra czy dwóch i się nie zbić. Dziękuję Bogu za faceta, który mi w pakowaniu tego typu rzeczy pomaga xD. Z ostatnich 3 lat na Allegro raz mi inpost kompletnie zniszczył 2 książki i raz uszkodził szybę w obrazku. To wszystko. Jednak szczerze jakbym miała sama to spakować to pewnie zapłakałabym się. Do tej pory nie umiem tak jak on...
A w takiej sytuacji dobry sprzedawca bierze swój błąd na klatę. Powiadamia klienta, dokłada z własnej kieszeni i wysyła kurierem. Zły sprzedawca anuluje zamówienie lub próbuje wyciągnąć dopłatę do wysyłki.
To Ty wystawiając decydujesz o dostępnych metodach dostawy i to Twój błąd.