anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłka towaru po zakupie

brech444
#7 Wielbiciel#

Witam, klient kupił ode mnie produkt który wystawiłem przez allegro za pomocą kup teraz, przelał pieniądze na allegro i teraz muszę wysłać mu paczkę przez kuriera ponieważ nie zmieści się do paczkomatu. I moje pytanie brzmi czy mogę mu normalnie  wysłać paczkę przez zamówienego kuriera? Czy będzie on potem musiał potwierdzić na allegro że otrzymał paczkę i wszystko jest ok? Jest to mój pierwszy raz wysyłania takiej Paczki a osoba ta ma też zagraniczne imię więc nie wiem czy mogę mu ufać. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGUT-K74
#9 Pomysłodawca#

Skontaktuj się ze sprzedający i poinformuj go że wyślesz paczkę kurierem -może wybrał tę opcję bo nie ma możliwości odbioru od kuriera .Różnicę w cenie będziesz musiał pokryć .

Co do allegro to skopiuj numer przesyłki i wprowadzić  ręcznie -jaki kurier i numer przesyłki .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@KOGUT-K74  napisał(a):

Skontaktuj się ze sprzedający i poinformuj go że wyślesz paczkę kurierem -może wybrał tę opcję bo nie ma możliwości odbioru od kuriera .Różnicę w cenie będziesz musiał pokryć .

Co do allegro to skopiuj numer przesyłki i wprowadzić  ręcznie -jaki kurier i numer przesyłki .

A po co sprzedający ma się kontaktować ze sprzedającym?

oznacz moderatorów

KOGUT-K74
#9 Pomysłodawca#

Sorry błąd z kupującym 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@brech444 Wysyłasz i na czacie Alelgro piszesz nr przesyłki i to jest potwierdzenie twojej wysyłki, zgodnie z regulaminem Alelgro.

oznacz moderatorów

brech444
#7 Wielbiciel#

@KOGUT-K74 @LEW433 bardzo dziękuję za pomoc, pozdrawiam i życzę miłego nowego roku.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Wzajemnie.

oznacz moderatorów