Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie co zrobić jak jest zablokowane konto przez allegro A klient kupił towar za pobraniem mam mu go wysłać? A jeśli nie wyślę co będzie za konsekwencje tego
W zasadzie powinieneś wysłać jak masz taką możliwość, kupił przed zablokowaniem?
rozumiem a jak nie zdążyłem anulować wystawione przedmiotu i jestem umówiony na zakup od innej osoby w poniedziałek to ci mam zrobić
To nie wyślesz, jak "praktycznie " nie masz towaru. Zdarza się, a ta sprzedaż byłą na zwykłym czy Allegro Lokalne.
Lokalnym
To w zasadzie oprócz prowizji - jak pobiorą, nic Allegro nie zrobi. Zablokowanie konta za co?
Za zdjęcia telonu że strony A nie fizycznie
🤔 No tak oferta nie może wprowadzać w błąd.
To20 zł komu zapłacić A jak weryfikacji zdjęcie fizycznego nie zrobią to co wtedy A jak on straszy sprawa w sądzie to co
I pójdzie do sądu? a prowizje jest pobiera przez Allegro, tu nie ma nic za darmo! doliczą do rachunku-twojego.
Tego nie wiem napisał że w poniedziałek zlozy pozew
I co Ci zrobi? wg prawa jak zawarłeś umowę powinieneś ją zrealizować, ale co zrobi sąd za ....ile wart ten towar?
2300 wystawiłem A 4000 warty
Pisałem nawet mu ze wyślę w poniedziałek A on cisza
To nic nie zrobi, powołasz się na pomyłkę w cenie!😁 A jak nie odbierze?
To zwrócą mi towar
Tak towar wróci, koszt po twojej stronie i jak jest taka "wojna" to kupujący zacznie składać reklamacje.
I co będę miał spokoj
Nie wiem, ja bym sprzedał do reki komuś znajomemu.
To nie wysylac