Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Bardzo proszę o odpowiedź na pytanie (zamieszczone już wcześniej 3.11.):
Jak wznowić zakończone oferty sprzedaży???
Podczas wznawiania wszystkich aukcji pojawia się komunikat:
"Prowadząc sprzedaż na koncie zwykłym (nie zarejestrowanym jako konto firma), musisz ustawić czas trwania oferty. Jeśli nie możesz już edytować tej wartości to utwórz nową ofertę korzystając z funkcji "Wystaw Podobną"."
Nie mogę już edytować tej wartości. Proszę o ścieżkę dostępu do instrukcji, jak skorzystać z funkcji "Wystaw Podobną". Niestety nie mogę jej odnaleźć.
Jeszcze tak niedawno nie było żadnych problemów z wznawianiem ofert. Odbieram to jako celowe utrudnianie pracy sprzedającym.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc
Dziękuję..
Teraz nie pojawia mi się po naciśnięciu trzech kropek opcja:
tylko dwie możliwości do wyboru:
- zmień produkt
- zgłoś błąd w produkcie.
Pozostałe opcje zniknęły..
Wystawiłam dużo ofert sprzedaży, które zakończyłam i chciałam wznowić po paru dniach. Poprzednio nie było z tym żadnych problemów. Można było również wznowić zbiorczo jednorazowo 20 ofert poprzez zaznaczenie wszystkich i na dole strony była opcja wznów (wszystko działało i oferty wznawiały się bezproblemowo).
Proszę o pomoc, w jaki sposób mam wznowić wszystkie swoje oferty.
Dodam jeszcze jedno..Aby można było "wystawić podobną" oferta musi być aktywna. Nie mogę wznowić ofert czyli ich aktywować. Jak mam je aktywować?
To powinna być w zakończonych a wówczas należy wystawić od nowa.🤔
Dziękuję..
Ok znalazłam opcję "wystaw podobną", która wyświetla się po naciśnięciu trzech kropek, jeśli nie wchodzę w szczegóły danej oferty (czyli opis tej oferty).
Aczkolwiek po naciśnięciu opcji "wystaw podobną" i rozwinięciu całej oferty sprzedaży, jak już zejdę do samego końca i naciskam "Wystaw i zaakceptuj warunki", pojawia mi się wciąż informacja:
"Wystąpił błąd
Prowadząc sprzedaż na koncie zwykłym (nie zarejestrowanym jako konto firma), musisz ustawić czas trwania oferty. Jeśli nie możesz już edytować tej wartości to utwórz nową ofertę korzystając z funkcji "Wystaw Podobną".
Mam nadzieję, że allegro szybko naprawi ten BŁĄD.
Musisz teraz ustawić czas trwania ofert np 30dni.
Dziękuję.
Co będzie się działo po upływie 30 dni? Znów trzeba będzie korzystać z opcji "wystaw podobną" w przypadku ok kilkuset ofert sprzedaży? Tzn "wystawiać podobną" każdej z kilkuset ofert?
Witam Serdecznie, Ja niestety mam ten sam problem, z tymże niestety nie wystawiałem wcześniej ofert. Złożyłem wniosek o przeniesienie konta na konto firmowe. Niestety stwierdzam, że ten system to absolutna patologia dla nowego klienta. Jestem zupełnie z niego niezadowolony. Jest nielogiczny i łatwo się w nim zgubić. Wybitnie skomplikowana sprawa. Mam konto od 14 lat, wróciłem do sprzedaży tutaj i straciłem 2 godziny zanim ogarnąłem o co w tym wszystkim chodzi, a na końcu dostałem wiśnię na torcie w postaci błędu i niestety nie mogę wystawić aukcji. Okropnie to wygląda obecnie. Polecam zainwestować w głęboką analizę UI/UX względem nowych klientów, lub powracających po długim czasie nie używania Allegro. Jestem absolutnie tym zniesmaczony. Straciłem 2 godziny na nic.
@DarkKondzio czy przesłałeś wymagane dokumenty do zmiany konta na firmowe? Jak brzmiał komunikat o błędzie, który otrzymałeś? Czy możesz przesłać zrzut, na którym będzie widoczny?