Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam,
przesyłałam zapytanie w zeszżłym tygodniu, za co mam dług 246 ł. czy 264-nie pamietam teraz, bokorzystałam z opcji 1 zł. za wyróżnienie a nie brałam nigdt standartu, mam zrzut z ekranu
sprzedałam drukarkę i nie wpłynęły pieniądze za nią pyau-wydawało mi się, że zaznaczzyłam tą opcje, że nie chce z tego korzystać ale klient tak wpłacił i dopóki nie otrzzymam kasy nie wyśle towaru a chce wyjaśnić tą niby zelgłość bo raz już pisałam czemu mam zzablokoane wystawianie rzzeczy to otryzmałam info, ze jużz odblokoane a teraz żze mam niby dług-nie mam długu, jedynie może byc to 1z do 10 zł., ale nie ponad 200 zzł.
Oczekuje szzybiej odpowiedzi na maila bo wyjde na **piiip**ke oszustke co sprzedaje a nie wysyła towaru, ale jak kasy nie mam to nie wyśle towaru, dziś pieniądze powinny pojawić się na koncie i wyśle wtedy.pozdrawiam,
magra
@magra22 Płatności PayU w ofertach nie da się wyłączyć. Wpłaty od klientów masz widoczne tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
już niestety teraz wiem dlatego zniknęłam na długo z allegro 😞
jeżeli minęło 5 dni a nie masz nadal pieniędzy, możesz anulować transakcję, zwrócić się o zwrot prowizji i wystawić ponownie.
dzięki