anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaakceptuj regulamin usługi Allegro Finance. Czy to wiadomość od Allegro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
izusienka
#1 Nowicjusz#
  • Dzień dobry, dzisiaj dostałem na skrzynkę @ wiadomość od Allegro, ale nie jestem pewien czy na pewno. Proszą o potwierdzenie zaakceptowania regulaminu dot finansów. W załączeniu zrzut ekranu z tą wiadomością, w aplikacji nie mam żadnej informacji o czymś takimScreenshot_20241107_161502_com.android.email.jpg

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@izusienka dobrze, że zachowujesz ostrożność, ale to jest wiadomość (wysłana dzisiaj o 11:45) od nas i możesz śmiało zaakceptować regulamin. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
lukjan49
#1 Nowicjusz#

Witam,
Otrzymałem dzisiaj wiadomość z tematem: Zaakceptuj regulamin usługi Allegro Finance, aby nadal sprzedawać na Allegro i Allegro Lokalnie.
Sprawdzałem stopkę strony Allegro i stwierdzam brak serwisu o tej nazwie. Wiadomość ta jest dla mnie w tym przypadku podejrzana. Nie chcę akceptować w otrzymywanych mailach zmian ustawień swojego konta.
Proszę o wyjaśnienie tej sprawy.
Jan.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@lukjan49 wysłaliśmy do Ciebie (dzisiaj o 10:04) taką wiadomość, więc możesz śmiało zaakceptować regulamin.
Jaką stopkę masz na myśli? W wiadomości e-mail od nas wygląda to tak:

la_nika_0-1730997353845.png
I zapewniam, że serwis Allegro sp. z o.o. istnieje, natomiast Allegro Finance to spółka, która obsługuje płatności na platformie. 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
lukjan49
#1 Nowicjusz#

Bardzo dziękuje za odpowiedź.
Chodziło mi o stopkę głównej strony Allegro (po przewinięciu na sam koniec). Tam jest lista wszystkich serwisów Allegro. Niestety nie ma Allegro Finanse na który powołujecie się w mailu.

oznacz moderatorów
Slowik_Krakow
#8 Zapaleniec#

Też o to chciałam zapytać poniewaz dostałam takiego maila na adres nie powiązany z allegro a na ten powiązany nie.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Slowik_Krakow e-maile o takiej treści były dzisiaj wysyłane, więc jeśli wiadomość pochodzi od powiadomienia@allegro.pl, to jest od nas. Mogę to sprawdzić dokładniej, ale potrzebuję do tego adres e-mail, na który otrzymałaś wiadomość. Podaj go proszę w wiadomości e-mail na adres spolecznosc@allegro.pl

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
lukjan49
#1 Nowicjusz#

Mój adres to [edycja]
Jeszcze dodatkowe pytanie z mojej strony czy jest możliwość akceptacji załącznika 7c do regulaminu po zalogowaniu się na własnym koncie? Sprawdzałem Regulamin na stronie Allegro ale nie ma w nim żadnej możliwości jego akceptacji.
Być może jestem przesadnie ostrożny ale wolę taką możliwość od klikania na link w mailu.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@lukjan49  wejdź Sales Center oraz w tej zakładce.

________
Κώστας
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@lukjan49 w Twoim przypadku adres e-mail nie jest potrzebny. Sprawdziłam to już wcześniej i to wiadomość od nas 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów