Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@izusienka dobrze, że zachowujesz ostrożność, ale to jest wiadomość (wysłana dzisiaj o 11:45) od nas i możesz śmiało zaakceptować regulamin.
Witam,
Otrzymałem dzisiaj wiadomość z tematem: Zaakceptuj regulamin usługi Allegro Finance, aby nadal sprzedawać na Allegro i Allegro Lokalnie.
Sprawdzałem stopkę strony Allegro i stwierdzam brak serwisu o tej nazwie. Wiadomość ta jest dla mnie w tym przypadku podejrzana. Nie chcę akceptować w otrzymywanych mailach zmian ustawień swojego konta.
Proszę o wyjaśnienie tej sprawy.
Jan.
@lukjan49 wysłaliśmy do Ciebie (dzisiaj o 10:04) taką wiadomość, więc możesz śmiało zaakceptować regulamin.
Jaką stopkę masz na myśli? W wiadomości e-mail od nas wygląda to tak:
I zapewniam, że serwis Allegro sp. z o.o. istnieje, natomiast Allegro Finance to spółka, która obsługuje płatności na platformie. 🙂
Bardzo dziękuje za odpowiedź.
Chodziło mi o stopkę głównej strony Allegro (po przewinięciu na sam koniec). Tam jest lista wszystkich serwisów Allegro. Niestety nie ma Allegro Finanse na który powołujecie się w mailu.
Też o to chciałam zapytać poniewaz dostałam takiego maila na adres nie powiązany z allegro a na ten powiązany nie.
@Slowik_Krakow e-maile o takiej treści były dzisiaj wysyłane, więc jeśli wiadomość pochodzi od powiadomienia@allegro.pl, to jest od nas. Mogę to sprawdzić dokładniej, ale potrzebuję do tego adres e-mail, na który otrzymałaś wiadomość. Podaj go proszę w wiadomości e-mail na adres spolecznosc@allegro.pl.
Mój adres to [edycja]
Jeszcze dodatkowe pytanie z mojej strony czy jest możliwość akceptacji załącznika 7c do regulaminu po zalogowaniu się na własnym koncie? Sprawdzałem Regulamin na stronie Allegro ale nie ma w nim żadnej możliwości jego akceptacji.
Być może jestem przesadnie ostrożny ale wolę taką możliwość od klikania na link w mailu.
@lukjan49 wejdź w Sales Center oraz w tej zakładce.
@lukjan49 w Twoim przypadku adres e-mail nie jest potrzebny. Sprawdziłam to już wcześniej i to wiadomość od nas 🙂