Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jestem poczatkujacym sprzedawca. Zainwestowalem ponad 12 tysiecy w towar i zalozylem dzialanosc gospodarcza w celu sprzedazy tylko i wylacznie na allegro. Zwrocilem sie do administracji o pytanie ze zamierzam wystawic duzo aukcji nie majac pozytywnych komentarzy i czy nie bede potraktowany jako potencjalny oszust. A tutaj zonk dostalem blokade na konto + dodatkowa weryfikacje. Zdjecia dowodu selfie + zdjecia towaru z dowodem. Wszystkie zalaczniki wyslalem, od siebie wyslalem tez faktury od dystrybutora. Otrzymalem dwie wiadomosci. Jedna ze konto nie zostalo zweryfikowane pomyslnie i zostanie zablokowane a druga twoje konto do wyplat jest aktywne. Sprawa zajmowal sie Pan Michal z dzialu bezpieczenstwa.
No dobrze ale co sie znalazlo nie rozumiem, wszystkie dokumenty wyslane + konto do wyplat Payu zweryfikowane. To jakis absurd
@IT_Zegadlo Niestety nie mogę tutaj na Allegro Gadane udzielić Ci bardziej szczegółowych informacji na temat danych, którymi dysponuje Dział Bezpieczeństwa. Kontynuuj proszę rozmowę z nami w tej sprawie w korespondencji mailowej.
Kontaktowalem sie z dzialem bezpieczenstwa i odpowiedz jaka uzyskalem od Pana Michala to :
Dzień dobry,
Niestety nie mogę udzielić bardziej szczegółowych informacji na temat danych, którymi dysponujemy, a jedynie o działaniach z nich wynikających.
Co mam teraz zrobic aby wyjasnic cala ta sprawe?
@IT_Zegadlo Oczami wyobraźni ujrzałem taką oto sytuację:
Sędzia: Niniejszym zostaje pan skazany na 25 lat więzienia o zaostrzonym rygorze.
Skazany: Ale za co?
Sędzia: Niestety nie mogę udzielić bardziej szczegółowych informacji na temat danych, którymi dysponujemy, a jedynie o działaniach z nich wynikających.
🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄