Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
30.04 udało mi się sprzedać nowego Iphona 15 pro poprzez allegro lokalnie. Dostałam informację o zawieszeniu konta i prośbę o kontakt poprzez formularz w której to prześle wymagane zdjęcia. Oczywiście w formularzu zdjęć umieścić nie mogę. Jak długo będę czekać na informację zwrotną od allegro? Kupujący czeka na wysyłkę a ja nie wyślę zamówienia bo co zrobię jeśli zdjęcia które zrobiłam nie będą wystarczająco dobre i będę musiała robić je jeszcze raz.
Jak kupujący opłaci aukcje po podaniu przez ciebie numeru konta i przelew pojawi się na twoim koncie to możesz mu wysłać bez czekania na odzew allegro . Za pobraniem nie radzę takich przedmiotów wysyłać nawet jak nie ma się blokady
Wszystko fajnie ale pieniądze nie trafiły na moje konto tylko na konto allegro z którego nie mogę ich wypłacić bo mam blokadę.
Tak robią jak boją się że możesz nie posiadać towaru.
to rób te foty raz a porządnie.
masz jednego tego iphone? czy więcej na sprzedaż? elektronika i lego są tu na cenzurowanym. Nie odważyłabym sie tego tu sprzedawać.
Aż jednego 🤷🏼:płeć_żeńska: Czytałam kilka postów w których właśnie zdjęcia były odrzucane bez podania konkretnego powodu.
Nie masz wyjścia. Musisz spróbować.
Formularz kontaktowy nie ma opcji dodania zdjęć.. to jest jakiś słaby żart z ich strony.
Ale czemu formularz? Wyślij maila w odpowiedzi na zapytanie