anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane sprzedaż

firmaPerfect
#7 Wielbiciel#

Witam mam dwa konta z czego jedno mi zablokowali z powodu zbyt niskiej oceny allegro kazało żebym napisał do ludzi którzy mi wystawili negatywne ocenę napisałem ale nie chce klient usuną przez to zablokowali mi dwa konta co mam zrobić usunąć obydwa konta ze systemu czy jest szansa żeby mi odblokowali 

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

LEW433
#21 Demiurg#

Szansa jest tylko jak zmienią komentarze kupujący, poprawi Ci się jakość, a jak zablokowane to jest to bardzo trudne (błędne koło).

oznacz moderatorów

dankru16
#7 Wielbiciel#

No ale jak usunę konto to nie będzie moich oceni i konta więc nie będę miał jak poprawić oceny bo konto nie będzie istniało 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie usunąć konto tylko poprawić "jakość", zmienić komentarze.? zablokowane konto tylko możesz odblokować przez maile z działem bezpieki, i tylko tym czego oczekują.

oznacz moderatorów

dankru16
#7 Wielbiciel#

W tym że usunęli mi cały towar nie mam na czym poprawić jakości a zmiany komentarza nie zmienię bo klient powiedział że nie zmieni tego nie ważne jak bym próbował  i jak bym do tego nie podchodził nie chcą nawet zemną gadać 

oznacz moderatorów

firmaPerfect
#7 Wielbiciel#

Dlatego szukam innego rozwiązania i myślę czy nie rozwiązać z nimi umowy i nie spróbować nowego konta założyć 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@firmaPerfect  zamknięcie nic nie da, oni powiążą te konta i na nowym też nie będziesz mógł sprzedawać

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@dankru16  no ale za trzy negatywy, to chyba Ci nie zablokowali na stałe 🤔, jeśli w e mailu nie napisali na ile, to napisz do nich i się zapytaj

oznacz moderatorów

dankru16
#7 Wielbiciel#

Mam 6 komentarzy 3 negatywne i 3 pozytywne konto używam 3 miesiące  z tego konta sprzedałem 10 rzeczy z czego kilka było anulowanych mam średnią 50 %  powiedzieli mi że muszę mieć 95 % wtedy odblokują mi obydwa ale to jest nie osiągalne 

oznacz moderatorów

dankru16
#7 Wielbiciel#

Na dankru16 mam 30 pozytywnych i jeden negatywny i to ich nie interesuje że sprzedaż była duża z dankru16 tylko przyczepili się konta którego nie używałem jak bym wiedział to bym go dawno usunął 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@dankru16 Nie założysz innego, nowego konta do sprzedaży, zablokują Ci je od razu.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

na dankru16 też masz trzy negatywy😉

oznacz moderatorów

firmaPerfect
#7 Wielbiciel#

Mam … i co mam zrobić czekać 12 miesięcy aż usuną się komentarze bo tak mi allegro odpowiedziało 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

W zasadzie nie wiem co Ci podpowiedzieć, skoro nie da się porozumieć z kupującymi.

oznacz moderatorów

dankru16
#7 Wielbiciel#

Usunę wszystkie konta odczekam żeby usunęli mnie z bazy i założę nowe może się uda tak myślę 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@dankru16  twoje dane usuną za 5lat, więc życzę miłego wypoczynku😉

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@firmaPerfect  możesz jeszcze napisać do tych zadowolonych klientów, aby wystawili Ci pozytywne komentarze

oznacz moderatorów

dankru16
#7 Wielbiciel#

Mam tylko 10 kupujących z czego połowa to anulowane transakcje próbowałem nic to nie dało  kiepska sytuacja w moim przypadku 

oznacz moderatorów