Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Zaczynam sprzedaż i zastanawiam się jak to jest z cennikiem dostaw - chciałbym realizować tylko przez inpost paczkomaty ale nie mam umowy z inpostem a cennik jest sztywny 11,49. Pytanie czy na początek potrzebuję też wykupić jakieś dodatkowe opcje? Czy po prostu ustawić dostawy tylko paczkomat i na tę kwotę 11,49? Prośba o wsparcie i doradzenie mi jak najlepiej to zacząć. Paczkomaty ze względu na to, że mieszkam w miejscu gdzie mam je po prostu najbliżej.
Cześć @annmi_stella! Jeśli nie masz podpisanej umowy z InPost to przesyłki możesz nadawać za pomocą narzędzia przewoźnika - Managera Przesyłek InPost.
Aby importować zamówienia z Allegro do narzędzia przewoźnika, konieczne jest połączenia konta w Mangerze i konta z Allegro (tutaj znajdziesz instrukcję).
W tym artykule znajdziesz zbiór najważniejszych informacji na temat Allegro Paczkomaty InPost.
Nie potrzebujesz dodatkowych opcji, natomiast udostępnienie tylko tej metody dostawy, nie sprawi, że będziesz miała oznaczenia Smart! w ofertach.