Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wchodze sobie w jakość sprzedaży i widzę zadania na dziś
Zyskaj więcej punktów za szybką dostawę
20,25% Twoich przesyłek zostało dostarczonych w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Sprawdź, czy nie potrzebujesz zmienić godziny podjazdu kuriera. Jeśli to możliwe, udostępniaj w swoich ofertach metody dostaw z krótkim czasem przewozu. Możesz uzyskać do 80 punktów w mierze: Procent zamówień z szybką dostawą.
i tym samym próbujecie zmusić sprzedających do udostępniania Allegro ONE
To jakiś żart ? Bo średnio to rozumiem. Dodam, że w ofercie mam najlepszego kuriera czyli @InPost oraz tego z drugiego miejsca czyli DPD
Ponadto ten wspołczynnik jest o kant tyłka.... bo jesli klient zamówi o 20:00 to z automatu leci do +2 dni
Poproś o zmianę godziny podjazdu kuriera na 23:59 . Ja tak zrobilem i wszystkie miary jakosci poszybowły na 100%
@majster_man pewnie @Allegro_One jako najsolidniejszy kurier świata obsługuje podjazdy o tej godzinie 😄
Wyraziłem swoje zdanie w innym wątku na gadane o wywieraniu wpływu przez allegro metodą „kija i marchewki” to mój wpis został usunięty.
Jesteś może na grupie - forum sprzedawców na allegro / zjednoczeni sprzedawcy facebook ? Tam nie ma cenzury i nie obowiązuje „prawda allegro”.