anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zadania na dziś - PRANK ?

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

Wchodze sobie w jakość sprzedaży i widzę zadania na dziś

Zyskaj więcej punktów za szybką dostawę

20,25% Twoich przesyłek zostało dostarczonych w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Sprawdź, czy nie potrzebujesz zmienić godziny podjazdu kuriera. Jeśli to możliwe, udostępniaj w swoich ofertach metody dostaw z krótkim czasem przewozu. Możesz uzyskać do 80 punktów w mierze: Procent zamówień z szybką dostawą.

i tym samym próbujecie zmusić sprzedających do udostępniania Allegro ONE

To jakiś żart ? Bo średnio to rozumiem. Dodam, że w ofercie mam najlepszego kuriera czyli @InPost oraz tego z drugiego miejsca czyli DPD

Ponadto ten wspołczynnik jest o kant tyłka.... bo jesli klient zamówi o 20:00 to z automatu leci do +2 dni

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

majster_man
#14 Krzewiciel#

Poproś o zmianę godziny podjazdu kuriera na 23:59 . Ja tak zrobilem i wszystkie miary jakosci poszybowły na 100%

oznacz moderatorów

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

@majster_man  pewnie @Allegro_One jako najsolidniejszy kurier świata obsługuje podjazdy o tej godzinie 😄

oznacz moderatorów

Blaksad
#12 Orędownik#

Wyraziłem swoje zdanie w innym wątku na gadane o wywieraniu wpływu przez allegro metodą „kija i marchewki” to mój wpis został usunięty.

Jesteś może na grupie - forum sprzedawców na allegro / zjednoczeni sprzedawcy facebook ? Tam nie ma cenzury i nie obowiązuje „prawda allegro”.

oznacz moderatorów